Pe Monica Bîrlădeanu o știe toată lumea, dar stai să vezi cum arată sora ei „geamănă”. Incredibil cât de frumoasă e

Cât de bine seamănă cele două

Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe din România, dar puțină lume știe cum arată „sora” ei geamănă. Cele două seamănă ca două picături iar aprecierile nu contenesc atunci când apar împreună undeva. Nimeni nu ar trebui să se mai mire de unde atâta frumusețe în persoana vedetei noastre.

Monica Bîrlădeanu se laudă cu „sora” sa superbă

Monica Bîrlădeanu a cucerit inimile românilor, dar a depășit și granițele. Actrița se bucură de un real succes pe plan profesional și posibil și personal, având în vedere zvonurile privind relația cu Valeriu Gheorghiță. Dar să revenim la familia vedetei. Aceasta se bucură de multă iubire din partea rudelor sale, și nici nu e de mirare, la cât de bine seamănă.

Atunci când apare împreună cu „sora” ei geamănă, toată lumea amuțește. Evident, vorbim despre cea care i-a dat viață Monicăi, mama ei. Cele două seamănă izbitor, iar de aici ne putem da seama cu ușurință de unde a moștenit actrița genele atât de bune. Însă nu doar vedeta a preluat din genele bune ale familie. Și fratele Monicăi Bîrlădeanu se bucură de un aspect plăcut, dar și de un simț al umorului foarte dezvoltat pe care și l-a etalat la iUmor, venit să o ia la roast chiar pe celebra lui soră.

Cine este fratele Monicăi Bîrlădeanu

Petru Bîrlădeanu este inginet de sunet și se bucură că are o relație foarte bună cu sora lui mai mare. A recunoscut că aceasta l-a ajutat foarte mult de-a lungul timpului, dar și că simțul umorului este trăsătură moștenită din familie.

„La noi în familie, gluma e la ordinea zilei. Când eram mici, ne mai luam la roast între noi fără să știm că asta înseamnă, dar roast-ul din această seară va fi cu adevărat înțepător”, a spus Petru la iUmor. Totuși, Monica a fost surprinsă își vadă fratele pe scenă: „Nu pot să cred că m-a luat la roast propriul frate. M-a luat durerea de cap instant pentru că știam că Petru poate spune lucruri dureroase”, a spus ea.

În urmă cu ceva timp, Monica Bîrlădeanu vorbea și despre viața personală. Nu a ajuns încă în fața altarului, dar încă mai crede în căsătorie, deși a trecut de prima tinerețe. Despre bărbatul perfect, actrița a spus că nici nu trebuie să fie perfect, ci doar să se potrivească cu ea.

„Iubitul meu nu e o poziție pentru care se dă concurs. Am învățat în timp că ideal pentru mine înseamnă potrivit, de fapt. Iar potrivit înseamnă om-cu-de-toate… Cu greșeli, cu erori de judecată, cu stări bune și proaste, cu nevoi și dorințe… Fix așa cum sunt și eu. Cred mult în căsătorie și în ideea de familie”, a declarat actrița.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *