Pe soțul Andreei Esca îl știe toată lumea, însă cum arată cumnata știristei Pro TV. Ce meserie are sora lui Alexandre Eram

Familia afaceristului locuiește în Franța

Scris de: Daoud Andra

09 Nov. 2023

Dincolo de pupitrul Știrilor Pro TV, Andreea Esca este o familistă convinsă. Vedeta este căsătorită din anul 2000 cu Alexandre Eram, cu care are doi copii. Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Pro TV are însă o relație strânsă și cu părinții, socrii și cumnații ei. Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Alexandre Eram și soțul acesteia.

Imagine rară cu sora lui Alexandre Eram

Pe Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, îl știe toată lumea. Chiar dacă este mult mai discret și mai puțin prezent în spațiul public decât soția sa, omul de afaceri care formează un cuplu cu Andreea Esca de peste 23 de ani este cunoscut de toată lumea. Mai puțin cunoscută este însă familia sa de origine.

Părinții lui Alexandre Eram sunt stabiliți în Franța, iar omul de afaceri și prezentatoarea de la Pro TV îi vizitează de fiecare dată când au ocazia. În urmă cu doi ani, familia Esca-Eram a petrecut Crăciunul în Franța, iar cei care o urmăresc pe Andreea Esca pe rețelele de socializare au putut vedea fotografii cu rudele ei de acolo.

Citește și: Cât de mult a ajutat-o Andreea Esca pe fiica ei, Alexia, în carieră: “Pot să spun”

Socrul vedetei, Melkon Eram, este de origine armeană și are profesia de arhitect. Soacra Andreei Esca este franțuzoaică și are un aer distins. Alexia, fiica știristei, a moștenit trăsături de la bunica sa. Alexandre Eram are și o soră, pe nume Melanie Eram Drubigny care, potrivit informațiilor din presă, este agent imobiliar de mare succes. Soțul ei, Antoine, organizează evenimente și defilări de modă pentru o firmă din Franța.

Pe soțul Andreei Esca îl știe toată lumea, însă cum arată cumnata știristei Pro TV. Ce meserie are sora lui Alexandre Eram
Cumnatul, sora și părinții lui Alexandre Eram, alături de el, de Andreea Esca și de copiii lor, Alexia și Aris

Cum și-a cunoscut Andreea Esca soțul

Știrista lucra la Pro TV de aproximativ 5 ani când l-a cunoscut pe actualul ei soț. Ea a povestit într-un interviu acordat în trecut că Alexandre Eram era într-o altă relație atunci când l-a văzut prima dată și i-a atras atenția.

”L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro TV pe vremea aceea şi mi-a zis: ‘Ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru’. Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică.

Citește și: Ce talent ascuns are Andreea Esca. S-a filmat așa cu fiul ei și a pus imaginile pe net: “Cred că toate mamele de băieți își doresc”

El, nefăcând stagiul militar în Franţa, avea varianta să se ducă într-o ţară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină şi să ajute ţara să se dezvolte. Venise în România, la prietenul tatălui lui, el neavând nicio treabă cu ţara noastră, mama lui fiind franţuzoaică, iar tatăl lui, un arhitect armean care trăieşte la Paris. I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat.

M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba. Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie. Am văzut că nu reacţionează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: ‘Taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea’”, a povestit Andreea Esca pentru revista Tango, în urmă cu mai mulți ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
8.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *