Pensia imensă pe care o are Mitică Dragomir. Primește bani de la stat de 3 ori. Mulți români nu iau atât într-o viață

Pensia imensă pe care o are Mitică Dragomir. Primește bani de la stat de 3 ori. Mulți români nu iau atât într-o viață

Printre pensionarii de lux ai României se numără și Mitică Dragomir (77 de ani), fost fotbalist, patron de club de fotbal și om politic, care a ocupat funcția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal în perioada 1996-2013. De asemenea, acesta a fost deputat din partea PRM în legislaturile 2000-2004 și 2004-2008. În urma muncii prestate, el primește de la stat o pensie uriașă!

Ce pensie are Mitică Dragomir

Puțini știu că Mitică Dragomir încasează trei pensii de la stat, toate în valoare de 206.400 de lei pe an. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a recunoscut cu sinceritate câți bani îi intră în conturi, de fapt. ”Corleone” s-a implicat puternic în afaceri, domeniul construcțiilor, de aceea susține că nici nu se atinge de pensie.

„Eu mereu am spus adevărul, pentru că nu știu să mint. Așa că nu am de ce să mă feresc nici acum. Am o pensie de aproximativ 120 de milioane de lei (n.r. – 1200 RON) și mai aveam o pensie de 7.200 de lei, pensia specială din Parlament, dar pe care mi-au tăiat-o acum jumătate de an. Era bine să fi avut în continuare acești bani, dar asta este. Oricum, nici de acești bani, v-am spus, cam 120 de milioane nu mă ating”, a spus Dragomir la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

”Corleone” este foarte activ și la 77 de ani

Omul de afaceri a mai subliniat că activitatea sa din prezent este una extrem de încărcată, mai ales că nu este genul de persoană care să stea locului.

„Petrec ore bune pe șantier. De la 07:00 dimineața stau afară, în frig. Eu am trăit bine și în regimul comunist, dar și după aceea pentru că mereu am știut să-mi fac treaba cât mai bine și am fost apreciat. Dar, să știți că nu mă consider un om bogat, ci un pensionar bogat”, a conchis el.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe
4.8 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *