Persoana cu care Roxana Blagu, ex Trident, își dorește să participe la America Express: „Experiența cu el ar fi haioasă” VIDEO EXCLUSIV

Ar fi mai palpitant

Roxana Blagu trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de partenerul său, Andrei Badiu. Cei doi au împreună un superb băiețel, Sasha, pe care îl adoră. Fosta solistă de la Trident ne-a dezvăluit, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu ar refuza o participare la America Express, mai ales pentru că știe cine vrea să îi fie partener în această competiție destul de dură.

Roxana Blagu, despre o eventuală participare la America Express

Roxana Blagu ne-a mărturisit că apropiații o întreabă de ce nu merge alături de partenerul său la America Express. Chiar dacă vedeta nu a primit vreo ofertă pentru acest show sau Survivor, ea nu ar refuza o asemenea experiență în cuplu, chiar dacă Andrei Badiu susține că s-ar certa destul de repede dacă ar accepta provocarea de a merge în competiție:

“Apropiații noștri ne întreabă: “De ce nu mergeți la America Express?”. Andrei zice: “Noi din a doua zi ne-am certa și am pleca acasă!” Eu zic că nu e chiar așa. El este un tip foarte haios, cred că s-ar distra toată lumea. Nu am primit încă o propunere de genul acesta și nici nu știu ce aș răspunde. Nu. (n.r. nu a primit propuneri la America Express sau Survivor) Experința în cuplu, cu el, ar fi haioasă. El este mai haios ca mine. El și-a greșit meseria, așa zic, că trebuia să se facă actor de comedie.”

Cum s-ar descurca departe de fiul lor, Sasha

Totuși, Roxana Blagu, pe care am întâlnit-o în cadrul unui eveniment organizat la o clinică de frumusețe, nu se lasă și consideră că l-ar convinge pe Andrei Badiu să o însoțească la America Express dacă ar primi oferta. Atunci când vine vorba de Sasha, pe care amândoi îl adoră, micuțul ar rămâne alături de bunici și bonă cât timp părinții lui ar fi plecați:

“Cred că l-aș convinge destul de repede. Chiar zilele trecute venise o prietenă în vizită pe la noi și zicea: “Voi ați fi buni acolo!”. El zicea: “Să stăm atât de mult timp departe de Sasha?”. El la asta se gândea! Avem bonă, avem bunici, găsim soluții. O să ne vadă la televizor, o să râdă peste ani de ce au făcut mami și tati.”

Ce spune de participarea alături de fostele colege de la Trident

Cu toate acestea, dacă nu ar merge la America Express alături de partenerul său, Roxana Blagu ar fi însoțită de către o prietenă. Întrebată dacă ar accepta provocarea alături de una dintre fostele colege din trupa Trident, vedeta a punctat:

“Nu cred, ar fi greu cu ele. Una e la Londra, alta e aici, în București, dar nu pot să o scot sub nicio formă, nici la evenimente. Ea nu vrea, nu e cu viața asta. Am prietene, dar aș prefera cu Andrei, ar fi mai palpitant.”

Citește și Ce operații estetice are Roxana Blagu, ex Trident. Nu se ascunde în spatele dietelor minune, a dezvăluit tot: „Sunt asumată și spun adevărul” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

Urmăriți EGO.ro și pe
9 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *