Persoana din familia regală care s-a opus căsătoriei dintre Charles și Camilla: „Nu i-a plăcut Diana, dar se pare că a dezaprobat-o și mai mult pe Camilla”

Persoana din familia regală care s-a opus căsătoriei dintre Charles și Camilla: Nu i-a plăcut Diana, dar se pare că a dezaprobat-o și mai mult pe Camilla

Persoana din familia regală care s-a opus căsătoriei dintre Charles și Camilla. Deși povestea lor de dragoste nu se aseamănă mai deloc cu cea pe care o știm cu toții din povești cu prinți și prințese, fiind presărată cu numeroase scandaluri, regele Charles și Camilla au continuat să se iubească în ciuda tuturor controverselor. Printre contestatarii relației s-au numărat importanți membri ai familiei regale.

Persoana din familia regală care s-a opus căsătoriei dintre Charles și Camilla

Regele Charles și Camilla s-au căsătorit după 30 de ani de la prima întâlnire și după ce amândoi au avut copii cu primii soți. Cununia civilă a avut loc în 2005, la șapte ani după ce au apărut împreună în public, dar destinele și le-au unit abia după moartea Elisabetei, Regina Mamă.

Bunica regelui s-a opus dintotdeauna relației dintre Charles și Camilla, iar potrivit expertului regal Ingrid Steward, ea nu ar fi aprobat niciodată ca perechea să se căsătorească.

„Când Camilla și Charles și-au făcut relația mai formală, Regina mamă nu a fost deloc mulțumită. Charles nu s-ar fi căsătorit niciodată cu Camilla dacă bunica lui ar fi fost în viață”, a spus Seward.

La scurt timp de la decesul Reginei mamă, autorul american Christopher Andreson a scris că aceasta nu a plăcut-o nici pe Diana, prima soție a nepotului ei, însă pe Camilla a dezaprobat-o și mai mult.

„Reginei mamă nu i-a plăcut Diana, dar se pare că a dezaprobat-o și mai mult pe Camilla. Și dacă Regina s-a resemnat după moartea Dianei cu o eventuală căsătorie între Charles și Camilla, se pare că nu a susținut-o atâta timp cât mama ei era în viață”, a spus Andreson.

Se crede că Regina Mamă a fost foarte critică față de relația dintre Charles și Camilla încă din anii 1970.

Cei doi s-au cunoscut în timpul unui meci de polo și au format un cuplu până când Charles a plecat în Marina Regală. În cele opt luni petrecute de rege în Marină, Camilla s-a îndrăgostit de căpitanul Andrew Parker-Bowles și, în cele din urmă, s-a căsătorit cu el.

Ce îl sfătuia Regina mamă pe Charles în privința mariajului cu Diana

Deși presiunile erau mari ca moștenitorul tronului să se însoare, Camilla nu a fost considerată niciodată potrivită.

Se știe că Regele a avut o relație strânsă cu bunica sa, iar autorii regali spun că ea a jucat un rol cheie în aranjarea căsătoriei lui cu Prințesa Diana.

„Ca bunică, fusese foarte apropiată de Charles și se spune că a jucat un rol important în aranjarea căsătoriei dintre Charles și Diana. Bunica Dianei, Lady Fermoy, a fost prietena Reginei Mame. Se asemănau și ele au gândit asta”, menționează Tom Quinn în cartea sa, The Queen Mother.

În ciuda faptului că mariajul nepotului ei cu Diana începuse să se destrame, Regina mamă își dorea ca Charles să își păstreze relația extraconjugală, dar să rămână căsătorit cu soția sa.

„Regina-mamă a discutat cu Charles despre relația cu Camilla și nu putea înțelege cu adevărat de ce Charles nu putea să aibă o amantă, dar să nu divorțeze” , spune Tom Quinn.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *