Petre Roman, prima reacție după moartea fostei sale soții, Mioara. Ce decizie urgentă a luat

Petre Roman, prima reacție după moartea fostei sale soții, Mioara. Ce decizie urgentă a luat

Mioara Roman a murit, în noaptea de joi spre vineri, 23 februarie 2024, la 83 de ani, la azilul din Snagov, unde era internată de ceva timp. Se pare că fosta soţie a lui Petre Roman a făcut stop cardio-respirator. Din păcate, fiica ei, Oana, nu i-a putut fi alături în ultimele clipe, aceasta fiind plecată din România cu fiica ei, Isabela. Cum a reacționat fostul premier al României la aflarea veștii triste.

Prima reacție a lui Petre Roman după moartea fostei sale soții

Petre Roman a declarat că se află în drum spre România, după ce fosta lui soție, Mioara Roman, s-a stins din viață: „Sunt în avion, mă întorc spre țară. Nu e acum momentul (nr. de discuții), vă rog frumos!”, potrivit WOWbiz.

Mioara Roman a decedat la aproape 84 de ani, într-un centru de recuperare din Snagov, unde fusese cazată de fiica ei, Oana, pentru a beneficia de îngrijire și confort. Femeia s-a confruntat cu multe probleme de sănătate, necesitând adesea asistență medicală specializată.

Cu toate acestea, Mioara Roman a dat dovadă de o putere de caracter remarcabilă, însă, din nefericire, inima i-a cedat în urmă cu câteva ore, lăsând în urmă un gol imens în sufletele celor dragi.

Mioara Roman a murit la 83 de ani


Oana Roman a primit vestea tragică în timp ce se afla în vacanța din Egipt. Vedeta a confirmat că mama sa a plecat din această lume în somn, așa cum și-a dorit, în cursul nopții de joi spre vineri, pe data de 23 februarie 2024:

„Drum lin, mama mea bună și frumoasă! Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor, acolo sus, toate lucrurile minunate pe care le povestea aici. Tot ce sunt îți datorez! Mulțumesc, mămica mea, pentru tot! Te iubesc și te vor iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”.

Citește și Drama Mioarei Roman. Nu a avut deloc noroc în dragoste, a divorțat la 66 de ani și a pierdut multe sarcini

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ameri Nasrin, despre o participare la Asia Express
6.8 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *