Petreceri Halloween 2022. Unde te poți distra în București

Weekendul acesta va fi plin de evenimente tematice dedicate sărbătorii de Halloween
Petreceri Halloween 2022. Unde te poți distra în București

Petreceri Halloween 2022. Sărbătoarea de Halloween are loc pe data de 31 octombrie. În acest weekend, cluburile și localurile au pregătit pentru tinerii cu chef de distracție o mulțime de petreceri tematice. De asemenea, vor fi organizate și o serie de evenimente care au ca element central dovleacul, simbolul acestei sărbători.

Petreceri Halloween 2022. Unde te poți distra în București

Fie că îți dorești să te costumezi în pirat sau vampir, să sculptezi dovleci alături de cei mici sau pur și simplu să te distrezi în spiritul acestei sărbători, Capitala este locul ideal pentru a-ți petrece timpul liber.

În acest weekend ai o multitudine de variante în care te poți relaxa alături de prieteni sau familie.

Unde ne distrăm până dimineața

Dacă ești mare amator de petreceri și vrei să dansezi până dimineață, kilometrul zero al distracției din București – Centrul Vechi – este una dintre cele mai indicate variante. Terasele și puburile de aici te așteaptă pentru două nopți memorabile. Vineri și sâmbătă, muzica de club va răsuna în boxele zecilor de localuri, pregătite să le ofere clienților petreceri de neuitat.

De asemenea, tot la capitolul distracție putem trece pe listă și Berăria H. Localul din Parcul Herăstrău promite un „Halloween Party” de zile mari (sau de nopți înfricoșătoare). Evenimentul va avea loc sâmbătă, 29 octombrie. Scena este deja rezervată pentru 2 DJ gata să „agite spiritele”, plus celebrul MC Ryme alături de gașca de dansatori și dansatoare de la Glam Squad. Iar ca atmosfera să fie cu adevărat incendiară, organizatorii promit cel mai mare Fire Show văzut în Orașul cu Chef de Viață. Intrarea este liberă.

„Taraf, Vin și Vinil”

Dacă ești un pasionat de vin, cu siguranță nu vrei să lipsești de la acest eveniment. Sâmbătă seara, ești invitat la petrecerea „Taraf, Vin și Vinil” care se va ține la Boogie, local situat pe strada Popa Petre, nr. 36.

Acest eveniment este despre vin, sărbatorit cu muzică live, urmată de muzică pe vinil. Alexandru Georgian Draghici și Taraful vor ține acordurile muzicale, acorduri care merg direct în pahar și de acolo curg în inimă.

Tot sâmbătă seara, începând cu ora 20.00, vei putea participa la „Bucreștiul Bântuit 4”. Questo lansează un nou traseu presărat cu locuri bântuite și povești de groază care te fac să adormi cu toate luminile aprinse. Vei avea parte de combinația perfectă între un escape room în aer liber, un joc de explorare urbană, un tur ghidat și un treasure hunt. Evenimentul va avea loc în Parcul Ioan Ic. Brătianu.

Eveniment pentru copii

Atelierele pentru copii Dovlecilă îi invită pe cei mici să își pună costumele preferate, pentru că îi așteaptă la cele mai frumoase ateliere de toamnă din oraș. Copiii vor putea sculpta, picta și mai ales se vor putea distra împletind poveștile cu lucrurile practice. Evenimentul se va desfășura pe parcursul celor două zile de weekend, sâmbătă și duminică, iar biletul de intrare costă între 15 și 40 de lei de copil. Adulții vor plăti 10 lei.

Deși weekend-ul acesta va fi despre dovleci sculptați sau costumații înfricoșătoare, dacă nu dorești să participi la astfel de evenimente, ai alternative. Bucureștenii care „nu cred în Halloween”, dar vor să îl petreacă, sunt așteptați la o seară de basm… la propriu. Evenimentul organizat de „I-auzi una” va începe sâmbătă de la 22:00.

Programul complet al evenimentului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *