Planta care aduce noroc la bani. Locul din casă unde e bine să o așezi

Planta care aduce noroc la bani. Locul din casă unde e bine să o așezi

Planta care aduce noroc la bani. Există numeroase superstiții legate de atragerea banilor, dar în arta Feng Shui există anumite metode care promit cu adevărat abundența materială. Una dintre ele se referă la plantele pe care ar trebui să le avem în casă și modul lor de îngrijire. Iată ce plantă trebuie să cumperi ca să atragi bunăstarea în casa ta.

Planta care aduce noroc la bani. Locul din casă unde e bine să o așezi

Potrivit regulilor Feng Shui, în mod normal, planta banilor se așează în centrul bunăstării casei, pentru a atrage abundența financiară. Însă nu este imperios necesar acest lucru, ea putând fi pusă și în alte locuri din casă.

Dacă vrei să atragi prosperitatea, îți propunem să ai în vedere achiziționarea următoarelor plante:

Arborele de jad (Crassula ovata)

Arbore de jad
Arbore de jad

Arborele de jad este o plantă de interior cu frunze suculente. Denumită și „copacul cu bani” sau „planta banilor”, aceasta este considerată a fi responsabilă cu bunăstarea familiei. Totodată, potrivit Feng Shui, ea are și proprietatea de a atrage energia pozitivă în locuință.

Se spune că dacă vei pune un arbore de jad în colțul de sud-est al camerei vei deveni mai bogat cu fiecare frunză crescută. Este denumită planta cu bani și pentru că are frunzele rotunde ce se asemană cu o monedă.

Potrivit tradiției chinezești, de Anul Nou chinezesc, oamenii obișnuiesc să împodobească frunzele arborelui cu plicuri care conțin bani, monede și panglici roșii, pentru noroc și prosperitate.

Castanul de Malabar (Pachira aquatic)

Castanul de Malabar
Castanul de Malabar

Castanul de Malabar este un arbore care se păstrează veșnic verde. Este originar din America Centrală și nordul Americii de Sud, iar în natură poate crește până la 20 de metri. Dacă este crescut în ghiveci însă, acesta nu ajunge la dimensiuni impresionante, rămânând doar un copăcel. Este foarte apreciat în Feng Shui deoarece se spune că aduce bunăstare în familie.

Bonus: ce obiect trebuie să pui în living pentru a atrage prosperitate

Specialistul în Feng Shui, Gena Rusu, a explicat recent, în cadrul emisiunii Ego Life, cum ar trebui să ne amenajăm livingul, astfel încât să atragem un flux de energii pozitive în locuința noastră.

„În living avem nevoie de o canapea care să îmbrățișeze, biroul, dacă avem birou acasă, dacă lucrăm de acasă, e bine să aibă o formă care să îmbrățișeze, adică să fie în formă de L cu o latură sprijinită de perete, nu în mijlocul camerei, în valurile de energie care circulă prin casă. Pot fi obiecte decorative joase care să alterneze cu cele înalte pentru că în Feng Shui vorbim despre apă și despre munte. La bază despre asta este vorba. Apa aduce prosperitate, aduce energie care ne ajută să facem bani, muntele ne oferă protecție.”, a explicat Gena Rusu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.1 81 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *