Planta care atrage iubirea în viața ta. Locul din casă unde e bine să o așezi

De ce nu este bine să ți-o cumperi singură
Planta care atrage iubirea în viața ta. Locul din casă unde e bine să o așezi

Există o plantă de apartament pe care se spune că e bine să o ții în dormitor deoarece este un fel de Cupidon. Dacă ești singură, această plantă te va ajuta ca în calea ta să apară marea iubire, însă, foarte important, nu trebuie să ți-o cumperi tu. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care este planta care atrage iubirea în viața ta.

Planta care atrage iubirea în viața ta. Cum se numește și de ce este de mare ajutor

Specialistul spune că decorarea casei tale cu plante reprezintă o modalitate foarte bună pentru a te refugia de iureșul năvalnic al mișcării. Mai mult decât atât, unele plante sunt cunoscute pentru vibrațiile pozitive pe care le emană. Spre exemplu Crinul Păcii mai este cunoscut ca Planta Fericirii feminine.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat că această plantă ar trebui ținută în dormitor dacă îți dorești să-ți găsești sufletul pereche. Ea funcționează ca un Cupidon, însă doar dacă este primită cadou de la cineva. În cazul în care ți-o cumperi singură nu va mai avea aceleași efecte.

Această floare are efecte pozitive și asupra femeilor care își doresc să devină mame. De asemenea, funcționează și pentru bărbați însă nu la același nivel cum se întâmplă în cazul femeilor. Planta Fericirii atrage liniștea, armonia și norocul financiar într-o familie.

Ce reprezintă Planta Fericirii în Feng Shui. Are efecte și din punct de vedere fizic

Potrivit Lidiei Fecioru, Crinul Păcii sau Planta Fericirii are capacități detoxifiante și este cunoscută pentru efectele pe care le-ar putea avea și din punct de vedere fizic. Ajută la ameliorarea durerilor de cap cauzate de stres.

„Dacă vrem să fim mame, dacă vrem să avem liniște și armonie în casă, să ne găsim jumătatea sau să fim iubite, este bine să primim această plantă. Este bine să ne-o ofere cineva cadou. Așa că, faceți-le cadou femeilor din viața voastră această floare”, a spus bionergoterapeuta Lidia Fecioru.

Planta fericirii feminine este foarte ușor de îngrijit. Ea are nevoie de lumină puternică, dar nu directă asupra sa, și așa se va dezvolta foarte frumos. Există însă și specii care pot crește sănătos și în locuri cu lumină slabă, sunt specialiștii în grădinărit. În ceea ce privește hidratarea, potrivit playtech.ro este bine să fie udată o dată pe săptămână sau să verifici dacă solul este umed sau nu cu ajutorul unui băț. Dacă pe el nu rămân reziduuri înseamnă că este nevoie să uzi floarea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *