Planta specială pe care trebuie să o ai în casă în luna decembrie. Atrage banii și norocul în viața ta

Este ideală pentru a fi pusă în casă sau oferită cadou

Scris de: Daoud Andra

20 Nov. 2023

Planta specială pe care trebuie să o ai în casă în luna decembrie. Atrage banii și norocul în viața ta

Plantele de apartament sunt asociate adesea cu norocul și belșugul, în numeroase culturi. Luna decembrie este puternic asociată cu o floare pe care este bine să o avem în casă, la birou, dar și să o facem cadou celor dragi. Care este planta specială cu care să decorezi locuința în prag de Sărbători.

Care este planta specială care atrage norocul în luna decembrie

Luna decembrie este asociată cu cadourile, cu bradul împodobit și cu unele tradiții și superstiții de care se ține cont cu sfințenie. Dacă vrei să ai noroc în această lună, se spune că nu trebuie să îți lipsească din casă planta numită Crăciuniță. Are flori mari, roșii, și se găsește în orice florărie în această perioadă, fiind ideală atât pentru a decora casa sau biroul cu ea, cât și pentru a fi oferită cadou.

Efectele acestei plante sunt cunoscute atât în cultura Feng Shui, cât și în alte culturi. Lidia Fecioru, cunoscut bioenergoterapeut, a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse” ce efecte are această floare și de ce ar trebui să o avem în casă.

Citește și: Planta pe care trebuie să o ai în casă pentru a atrage prosperitatea. Unde e bine să o așezi, aduce noroc în viața ta

”Se spune că bradul trebuie să fie în casă, iar Crăciuniţa este a doua. Bradul este magia sărbătorii, este simbolul sărbătorii. La mine este o tradiţie şi bradul se face pe 24 decembrie. Nu se face bradul înainte. Măcar o crenguţă. Ceva pe uşă, ceva tot trebuie să fie. Florea Crăciunului este o altă plantă şi este la modă acum. Se poate dărui cu toată dragostea. Vâscul este din tradiţia noastră şi aduce abundenţă.”, a spus ea, la Antena 3.

Cum trebuie sa uzi Craciunita ca sa nu se ofileasca
Crăciunița, una dintre cele mai frumoase plante de apartament

Ce altă plantă aduce noroc în preajma Crăciunului

Crăciunița nu este singura asociată cu norocul în preajma sărbătorilor. Pe mesele de Crăciun, în multe țări din lume, se găsește o plantă numită Holly. Are frunzele verzi, crestate pe margine, și niște bobițe roșii, care seamănă cu coacăzele. Aceasta poate fi achiziționată și în varianta artificială, pentru a decora masa de sărbătoare sau pentru a fi pusă pe ușa de la intrare.

Citește și: Când se plantează hortensia din ghiveci în grădină. Cum se îngrijește corect planta care îți înfrumusețează casa

”Mai există o plantă care are nişte pomişoare roşii. La noi se pune această plantă tot pentru abundenţă şi noroc. Era planta care era mereu de Crăciun, pusă pe masă, pusă într-o vază. Era pentru prosperitate. De obicei, Crăciuniţa nu înfloreşte decât în perioada Crăciunului. Ştie Universul cum să le facă. Noi suntem mici şi neputincioşi.”, a mai spus Lidia Fecioru.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *