Plantele care atrag sărăcia în casa ta. De ce trebuie să scapi imediat. Aduc mare ghinion

Scapă de plantele care aduc ghinion

Scris de: Oana Matei

16 Jul. 2023

Plantele care atrag sărăcia în casa ta. De ce trebuie să scapi imediat. Aduc mare ghinion

Plantele de interior pot decora un spațiu și aduce prospețime casei. În timp ce unele au beneficii și emană energii pozitive, există și plante care ar putea avea efecte negative asupra vieții tale. Deși aceste credințe nu au bază științifică, mulți oameni aleg să le evite. Potrivit Feng Shui (artă străveche din Asia), acestea ar putea atrage sărăcia și problemele cu banii. Află ce plante nu este întotdeauna bine să ai acasă!

Evită să ții aceste plante în casă, atrag sărăcia și ghinionul

Cactus

Cactusul este o plantă rezistentă și decorativă, însă se spune că are un efect negativ asupra prosperității financiare. Se crede că spinii săi ascutiți atrag sărăcia și provoacă rupturi în fluxul de energie pozitivă. În multe culturi, acesta este asociat cu deșertul și lipsa fertilității, ceea ce alimentează credința că ar aduce ghinion.

Dieffenbachia sau Planta de măcriș

Dieffenbachia este apreciată pentru frunzele sale mari și frumoase, dar există superstiții care susțin că planta aduce sărăcie și necazuri financiare. Se spune că aceasta blochează fluxul de prosperitate și atrage energii negative în casă. Totuși, este important de menționat că această plantă este toxică și poate cauza iritații ale pielii și disconfort digestiv, motiv pentru care este recomandat să fie ținută departe de copii și animale de companie.

Bumbac

Planta bumbacului este asociată cu sărăcia și lipsa abundentă. Din cauza formei sale, se crede că ar absorbi și reține energia pozitivă și prosperitatea. De asemenea, este posibil ca asocierea cu ghinionul să provină și din faptul că aceasta este originară din regiuni sărace, unde solul este lipsit în nutrienți.

Vezi și Plante care rezistă fără apă. Sunt cele mai bune alegeri, dacă le vrei în locuința ta, dar nu ai timp suficient pentru îngrijirea lor

Planta banilor (Pilea peperomioides)

Paradoxal, Pilea peperomioides este cunoscută și sub numele de „planta banilor” datorită formei sale rotunde și monedelor verzi asemănătoare frunzelor. Cu toate acestea, există superstiții care spun că provoacă pierderi financiare.

Plante uscate

Plantele uscate aduc ghinion și, conform tradiției Feng-Shui, degajă energie negativă. Au reputația de a nu atrage bani chiar. În plus, sunt lipsite de viață și, prin urmare, sunt asociate cu moartea sau nenorocirea.

Bonsai

Potrivit superstiției, malformațiile arborelui bonsai sunt un semn de rău augur, ghinion și sărăcie. Îl poți ține afară, nu și în interiorul casei, deoarece eliberează energie proastă și nu atrage bogăția.

Vezi și Plante care purifică aerul în casă. Ce ar trebuie să existe în orice locuință, sunt de mare ajutor

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe
9.5 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *