Planurile „înfricoșătoare” pe care le are Kate Middleton pentru copiii ei de Halloween. Ce vor face și unde vor petrece această sărbătoare

Nu se abat de la nicio tradiție
Planurile „înfricoșătoare” pe care le are Kate Middleton pentru copiii ei de Halloween. Ce vor face și unde vor petrece această sărbătoare

Se apropie cea mai înfricoșătoare zi a anului: Halloween! An de an, lumea întreagă sărbătorește pe data de 31 octombrie “All-hallow-evening”, adică ziua tuturor sfinților. Deși sărbătoarea păgână este atribuită americanilor, mulți europeni abia așteaptă venirea ei. Și Kate Middleton le-a pregătit copiilor ei surprize pentru ziua de Halloween. Iată ce vor face micuții!

Planurile „înfricoșătoare” pe care le are Kate Middleton pentru copiii ei de Halloween

Kate Middleton, soția Prințului William, respectă cu sfințenie sărbătoarea de Halloween, de aceea speră să se distreze de minune alături de cei trei copii ai săi. Membrii familiei regale britanice se vor bucura de o scurtă vacanță în acea perioadă și vor avea diverse activități oarecum „înfricoșătoare”.

Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani și Prințul Louis, în vârstă de cinci ani, vor fi liberi o săptămână, așa că mama lor le-a stabilit deja un program clar pentru ziua de 31 octombrie, notează panoramaweb.com. 

Ce vor face copiii lui Kate și ai lui William pe 31 octombrie

Potrivit The Sun, expertul regal Katie Nicholl susține că Ducesa de Wales, soțul ei, Prințul William, alături de cei trei copii ai lor, vor petrece o vacanță de neuitat la Anmer Hall din Norfolk, proprietate situată pe Sandringham Estate. De altfel, acesta este și locul preferat al Prinților de Wales.

Citește și: Panică pentru fanii lui Kate Middleton. Prințesa de Wales a apărut cu mâna bandajată la un eveniment

Se știe că familia regală britanică este mare iubitoare de sport în aer liber, așa că vor avea mai multe activități de făcut în perioada următoare. Kate Middleton are de gând să-i ducă pe micuți să viziteze iazul de pe proprietatea Anmer Hall, ba chiar să vâneze și păianjeni, asta dacă vremea le va permite.

Pentru ziua de Halloween, copiii lui Kate Middleton se vor costuma în personajele lor preferate

Potrivit aceleiași surse, Prințesa de Walles vrea să le ofere acestora o copilărie echilibrată și normală, motiv pentru care a optat să petreacă timp liber în mediul rural. În plus, micuții vor picta și vor face activități de grădinărit.

În trecut, Prințul William vorbea despre marea pasiune a soției sale și despre timpul pe care îl petrece în grădină cu micuții săi.

”Kate face cele mai multe lucruri în grădină. Îmi place să mă implic alături de ea, însă nu mă pricep la fel de bine”, spunea William.

Citește și: Motivul pentru care Kate Middleton nici nu mai vrea să audă de Meghan Markle și Prințul Harry. De ce nu îi poate ierta

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *