Porecla bizară pe care Cătălin Scărlătescu a primit-o de la iubita lui, Doina Teodoru. „Toată țara o să-i spună așa de acum înainte”

Porecla bizară pe care Cătălin Scărlătescu a primit-o de la iubita lui, Doina Teodoru. Toată țara o să-i spună așa de acum înainte”

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, se numără printre echipele care au rămas în competiția America Express. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, pe care nu se feresc să o împărtășească și cu fanii din fața televizoarelor prin gesturi tandre, tachinări și apelative amuzante. Recent, Doina Teodoru a dezvăluit ce poreclă i-a pus iubitului ei.

Porecla bizară pe care Cătălin Scărlătescu a primit-o de la iubita lui

Cocurenții de la America Express au ajuns în ultima țară din periplul lor pe „Drumul Aurului”. Probele sunt din ce în ce mai dificile, iar de la o săptămână la alta numărul perechilor se împuținează.

Printre cei rămași în competiție se numără Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. În una dintre edițiile acestei săptămâni, Irina Fodor a decis să amestece echipele, așa că partenerii s-au despărțit. În lipsa persoanei dragi, fiecare concurent a trebuit să scrie o scrisoare colegului lor.

Toate scrisorile au fost citite de Irina Fodor de față cu concurenții, iar când a venit rândul scrisorii compuse de Doina Teodoru pentru iubitul ei, toată lumea a izbucnit în râs. Actrița obișnuiește să îl alinte pe partenerul ei „chifetluță”.

„Dragă chifteluță, vreau să știi că această căsătorie de o cursă s-a făcut din interes. Mă voi întoarce la tine cu toate secretele lui Bordea. Voi studia cu mare atenție. Între timp, ai grijă de Mikey și de genunchiul tău, că am auzit că e mare alergătură. Noapte bună, te iubesc”, este un fragment din scrisoarea Doinei Teodoru pentru celebrul jurat de la Chefi la cuțite.

Când au auzit cum îl alintă actrița pe Cătălin Scărlătescu, concurenții au izbucnit în râs.

„Chifteluță! Sau ChefTeluță! Toată țara o să-i spună așa de acum înainte”, s-a amuzat Cătălin Bordea.

Citește și: „Ce diferență de vârstă este între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, iubita lui. Cei doi fac echipă la America Express

De unde i se trage porecla de „chifteluță” lui Cătălin Scărlătescu

Celebrul chef a explicat de unde provine, de fapt, porecla sa. El a precizat că și-a căpătat acest apelativ după ce a câștigat mai multe probe la „Chefi la limite” cu acest preparat.

„Chifteluță a fost de atunci, de la Chefi fără limite, atunci când i-am bătut cu chiftele. Deci Dumitrescu și Bontea erau terorizați și de fiecare dată „i-am spart cu bătăia (…) Păi uitați-vă la fața mea, normal că mi-a plăcut”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Citește și: „Secretul lui Cătălin Scărlătescu pentru a scăpa imediat de ghinion. Trucul pe care îl aplică mereu cheful

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, decizie radicală după Survivor All Stars. Medicii nu au avut de ales
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *