Porți lenjeria intimă două zile la rând? Pericolul la care te expui

Porți lenjeria intimă două zile la rând? Pericolul la care te expui și de ce nu ar trebui să porţi niciodată lenjeria intimă mai mult de două zile. Orice femeie trebuie să ştie asta
Porți lenjeria intimă două zile la rând? Pericolul la care te expui

Ce se poate întâmplă dacă porţi lenjeria intimă două zile la rând? Orice femeie trebuie să ştie asta. Spălarea rufelor poate deveni în timp un procedeu obositor și plictisitor, însă, extrem de important pentru sănătatea noastră. Sunt câteva lucruri importante de care trebuie să ținem cont, atunci când vine vorba despre igiena noastră intimă. Dacă te-ai gândit că purtarea lenjeriei intime două zile la rând nu înseamnă nimic grav, ei bine, lucrurile nu stau deloc așa.

Porți lenjeria intimă două zile la rând? Iată la ce pericole te expui

Pentru cei care cred că nu este dăunător să își poarte lenjeria intimă două zile la rând,  specialiștii vin cu lămuriri, pentru a se înțelege cât de importantă este igiena intimă.

Un lucru bine de știut este acela că lenjeria ta este plină de bacterii, chiar și după o spălare viguroasă cu un detergent bun. Și asta pentru că sunt incluși agenți patogeni periculoși. Printre aceștia se numără bacteriile E.coli.

Sfaturi pentru o spălare corectă

Deci este nevoie de mult mai mult decât spălarea hainelor pentru a le face cu adevărat curate. Iată câțiva pași pe care trebuie să îi urmezi pentru ca rezultatul să fie unul bun.

-ajuta la spalarea cu apa fierbinte

– lasă-l să se usuce in aer liber

-curăță masina de spălat rufe.

Ținând cont de pașii enumerați mai sus, imaginați-vă ce se întâmplă în cazul în care porți lenjeria de două ori, fără ca măcar să o cureți după anumite reguli.

Motivul pentru care nu ar trebui să porţi niciodată lenjeria intimă două zile la rând

 Ce se întâmplă dacă porți lenjeria intimă două zile la rând

Atenție! Spălarea lenjeriei intime la duș nu este suficientă pentru a purta acei chiloți din nou și din nou. Spunem asta încă odată, pentru a clarifica o dată pentru totdeauna că spălarea lenjeriei intime este foarte iportantă.

Bacteriile din  camera a casei și-ar putea face treaba. Purtarea acelorași chiloți două zile la rând (fără să te speli corect) este o idee proastă conform unui studiu publicat de Institutul Național de Sănătate din Statele Unite.

O importantă funcție este de a absorbi fluidele vaginale, de a transpira și de a funcționa ca o barieră între organele genitale și îmbrăcăminte.

La ce riscuri te expui

Este știut faptul că ciupercile se dezvoltă mai ușor în medii umede, folosirea lor din nou și din nou poate duce la infecție.

De aceea candidoza este principala patologie care ar putea apărea dacă ai acest obicei prost. Se pot manifesta, de asemenea, o infecție cu stafilococi, erupții cutanate și iritații.

Evită cu orice preț purtarea lenjeriei de două ori

Nu purtați sub nicio formă lenjeria de două sau de mai multe ori la rând, pentru că este extrem de periculos pentru sănătatea voastră. Se întâmpla la fel și în cazul altor haine, care în cazul în care nu sunt curate, nu îți oferă un confort pe piele.

Ce e de făcut

Dacă vrei să fii complet sigur că lenjeria ta este curată, poți să o speli cu apă și săpun și apoi să o treci printr-un recipient cu un amestec de apă distilată și peroxid de hidrogen. Si las-o sa se usuce bine, potrivit site-ului viviendoencasa.mx.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *