Povestea de viață a Alinei Kabaeva: scandaluri, cariera sportivă, cu cine s-a iubit înainte de Vladimir Putin

Deși extrem de discret cu detaliile personale, odată cu atacul asupra Ucrainei, lumea întreagă a devenit tot mai interesată de viața privată a lui Vladimir Putin.
Povestea de viață a Alinei Kabaeva: scandaluri, cariera sportivă, cu cine s-a iubit înainte de Vladimir Putin

Povestea de viață a Alinei Kabaeva este demnă de un thriller cu spioni. Iată totul despre scandalurile în care a fost implicată și ce relații a mai avut înainte de Putin. Așa se face că acum au ieșit la iveală o mulțime de zvonuri cu privire la viața pe care a ținut-o departe de ochii tuturor. Iar unul dintre cele mai ferite aspecte ale vieții sale îl reprezintă relația cu Vladimir Putin. De când au apărut zvonurile privind legătura dintre ei doi, ambii au negat totul. Se spune însă despre ei că au o relație de mulți ani și chiar ar avea patru copii împreună.

Povestea de viață a Alinei Kabaeva. Scandaluri și cariera sportivă

Alina Kabaeva are 38 de ani și este recunoscută mai ales datorită performanţelor sale din gimnastica ritmică, deși a intrat și în politică la un moment dat. Presupusa iubită a lui Vladimir Putin și-a început cariera în gimnastică la doar 3 ani. La 15 ani a câștigat Campionatul European din Portugalia. La acea vreme era cea mai tânără membră a echipei ruse.

A devenit din nou campioană europeană în 1999, înainte de a câștiga titlul mondial la Osaka. Kabaeva este una dintre cele mai decorate gimnaste din domeniul gimnasticii ritmice. Rusoaica are în palmares două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial și 21 medalii la Campionatul European.

Deși s-a bucurat de o carieră de succes, în 2001 a fost descalificată pentru dopaj. În urma acestei acuzații,  i-a fost interzisă participarea la orice competiție timp de doi ani. Așadar, din august 2001 până în august 2002 nu a mai concurat la vreo competiție. Al doilea an de descalificare i-a permis să concureze în turnee oficiale, dar numai sub strictă supraveghere. Povestea de viață a Alinei Kabaeva include multe episoade în care sunt implicate serviciile de securitate ruse.

S-a retras definitiv din viața sportivă în anul 2007

Alinei Kabaeva și-a anunțat retragerea din sport în 2004, dar a mai revenit pentru câțiva ani,  iar apoi s-a retras definitiv în 2007. Zvonurile referitoare la relația ei cu Vladimir Putin circulă de mulți ani. Povestea de viață a Alinei Kabaeva este pe buzele multor ruși. Ea a fost numită „Prima Amantă a Rusiei” și „Prima Doamnă Secretă”. Cu toate acestea, ea a negat că ar avea o relație cu Putin.

Ziarul Moskovsky Korrespondent a raportat în 2008 că Putin intenționa să divorțeze de soția sa și să se căsătorească cu Kabaeva. La scurt timp, ziarul a fost închis rapid. De atunci, nicio publicație din Rusia nu a mai abordat povestea de viață a Alinei Kabaeva.

Putin și-a finalizat divorțul în 2016, iar în această perioadă Kabaeva a fost văzută în public purtând un inel pe degetul inelar. Cu toate acestea, ea a evitat în mod repetat întrebările despre inel. Cât despre Putin, acesta i-a criticat dur pe toți cei care au încercat să afle detalii despre viața lui personală. Când a fost întrebat despre posibila lui poveste de dragoste cu Kabaeva, el a răspuns: „Întotdeauna am avut un sentiment negativ despre oamenii care își vâră nasul și fanteziile erotice în viața altor oameni”.

Viaţa amoroasă a Alinei Kabaeva. Cu cine a fost logodită înainte de Vladimir Putin

Înainte să aibă o legătură cu Vladimir Putin, Alina Kabaeva a fost logodită cu un polițist, David Museliani. Ei s-au despărțit în 2005. Despre Vladimir Putin și Alina Kabaeva se mai zvonește ca ar avea patru copii împreună. Sursele declară că au „doi băieți și fete gemene care s-au născut în Elveția”. Conform acelorași surse, familia lui ar fi ascunsă într-o reședință privată, bine păzită din Elveția. Povestea de viață a Alinei Kabaeva este însă de abia acum descoperită de lumea internațională.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
6.2 319 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *