Povestea impresionantă a tinerei care, la 26 de ani, are 22 de copii. Femeia nu vrea să se oprească aici, visează la o familie mult mai mare

Femeia a uimit pe toată lumea
Povestea impresionantă a tinerei care, la 26 de ani, are 22 de copii. Femeia nu vrea să se oprească aici, visează la o familie mult mai mare

Incredibil, dar adevărat! O tânără de 26 de ani are 22 de copii și nu are de gând să se oprească aici. Femeia, originară din Georgia, este căsătorită cu un milionar și vrea cu orice preț să aibă o familie numeroasă. Iată declarațiile tinerei mămici.

Crește 22 de copii, aduși pe lume de mame surogat

La 26 de ani, cele mai multe femei vor să se distreze sau abia își finalizează studiile, însă Kristina Ozturk, din Batumi, Georgia, a știut foarte bine ce vrea de la viață: o familie uriașă. De câțiva ani, ea este cu un milionar, un bărbat cu 32 de ani mai mare decât ea. În prezent, afaceristul ispășește o condamnare de opt ani în spatele gratiilor. Așadar, Kristina Ozturk este ajutată de o armată de bone să-și crească odraslele.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Jeff Bezos și Lauren Sanchez. Sigur nu ai fi bănuit

Conform presei internaționale, Kristina a apelat la mame surogat pentru 21 dintre copiii ei. 20 dintre ei s-au născut în mai puțin de 12 luni. Pentru fiecare sarcină, cuplul ar fi plătit în jur de opt mii de dolari.

Se pare că tânăra nu are de gând să se oprească aici și are în plan să aibă 105 copii biologici cu soțul său.

22 de copii
foto: captură video Instagram

Are o armată de bone

Pentru a-i crește pe toți, Kristina Ozturk are alături o întreagă echipă de bone. În casa ei trăiesc 16 bone, iar ea și partenerul său de viață scot din buzunar, anual, peste 100.000 de dolari.

În mediul online, tânăra a devenit o adevărată vedetă. Pagina sa de Instagram are în jur de 250 de mii de urmăritori care se bucură de fiecare imagine publicată de „Batumi Mom” (mama din Batumi).

În trecut, Kristina Ozturk era dansatoare exotică într-un club și așa l-ar fi cunoscut și pe actualul ei soț. De asemenea, tânăra mai are o fiică dintr-o relație anterioară, iar soțul ei are alți nouă copii cu alte femei.

Sursa: Daily Mail

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *