Premiile Emmy 2022. Cele mai frumoase ținute purtate de vedete pe covorul roșu

Cele mai frumoase rochii de la Premiile Emmy 2022.
Premiile Emmy 2022. Cele mai frumoase ținute purtate de vedete pe covorul roșu

A avut loc cea de-a 74-a ediție anuală a Premiilor Emmy care anul acesta a coincis cu Săptămâna Modei de la New York. Vedetele au avut un motiv în plus să fie inspirate în a alege ținute spectaculoase pentru covorul roșu.

Premiile Emmy 2022

Rochii personalizate, creații haute couture dar și ținute cu strasuri au fost prezentate la Gala Premiilor Emy din acest an. Eleganța a predominat, astfel încât celebritățile au impresionat prin apariții pline de stil. Iată cele mai frumoase ținute purtate de vedete pe covorul roșu.

Vedetele care au purtat cele mai frumoase rochii. Iată mai jos câteva apariții superbe!

Zendaya

Zendaya
Zendaya

Deși este recunoscută pentru un stil casual relaxat, Zendaya a punctat una dintre cele mai stilate apariții de la Premiile Emmy 2022. Sub îndrumarea stilistului Law Roach, a optat pentru o rochie cu peplum, neagră, Valentino, accesorizată cu diamante Bulgari și o fundă în talie. Aspectul a fost inspirat de glamourul Hollywood-ului de altă dată, dar readus în moda din 2022.

Zendaya a făcut istorie, încă o dată, câștigând premiul Emmy pentru rolul principal într-un serial dramă. Actrița a fost recompensată pentru interpretarea ei din „Euphoria”

Lily James

Lily James
Lily James

Actrița Lilly James prezentă la decernarea Premiilor Emy 2022 a optat pentru o rochie Versace. Aceasta a arătat ca o zeiță îmbrăcată în bronz. Corsetul sculptural i-a evidențiat foarte bine talia, iar drapajul i-a adăugat un plus de eleganță. A completat rochia elegantă cu o coafură simplă, în același ton.

Christina Ricci

Christina Ricci
Christina Ricci

Eleganța a predominat în ținutele prezentate la gala Emmy 2022. Christina Ricci a strălucit în rochia dreaptă Fendi potrivită perfect pe silueta ei. Rochia spectaculoasă a fost completată de un machiaj captivant și un bob la baza gâtului.

Alexandra Daddario

Premiile Emmy 2022. Cele mai frumoase ținute
Alexandra Daddario

Rochiile de inspirație grecească au fost la mare căutare pe covorul roșu. Alexandra Daddario a optat pentru o creație cu un umăr gol, transparentă, aproape ca o a doua piele care i-a evidențiat bronzul subtil. Rochia a reprezentat foarte bine stilul clasic Christian Dior. A fost sofisticată și feminină, de o eleganță atemporală.

Kerry Washington

Premiile Emmy 2022. Cele mai frumoase ținute
Kerry Washington

Kerry Washington a purtat o o rochie mini, creație Elie Saab Couture. Rochia albă, asimetrică cu aplicații florale supradimensionate a avut și o trenă elegantă. Pentru a face un contrast îndrăzneț a purtat o pereche de dresuri negre care s-au potrivit foarte bine cu pantofii Christian Louboutin. Bijuteriile cu diamante Bulgari i-au adăugat un plus de strălucire.

Amanda Seyfried

Premiile Emmy 2022. Cele mai frumoase ținute
Amanda Seyfried

Amanda Seyfried, care a câștigat un Emmy pentru rolul din „The Dropout”, a ales pentru gală o rochie Armani Privé Couture. Ținuta diafană strălucitoare a contrastat în mod plăcut cu pielea deschisă și părul blond strâns în coc. Machiajul a fost natural, cu accent pe buze, iar bijuteriile au adăugat o notă glam.

sursă foto: instgram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *