Premiile Grammy 2022. Ce primesc vedetele în pungile cadou, în valoare de 30.000 de dolari

Ce conțin pungile cadou primite de vedetele participante la Premiile Grammy 2022.
Premiile Grammy 2022. Ce primesc vedetele în pungile cadou, în valoare de 30.000 de dolari

Premiile Grammy 2022 au avut loc duminică seară, pe data de 3 aprilie. Spectacolul mult așteptat a avut loc în Las Vegas, pentru prima dată la MGM Grand Garden Arena, iar Trevor Noah a fost gazda evenimentului. Ca de fiecare dată, zeci de vedete au surprins audiența cu look-urile lor impresionante pe covorul roșu. De această dată și-au făcut apariția mai multe nume sonore din industria cinematografică. Anul trecut, din cauza pandemiei, mai multe dintre celebritățile invitate nu au putut participa.

Vedetele care nu au venit, au ratat celebrele pungi cadou care se oferă la Premiile Grammy, care au o valoare de 30 de mii de dolari. O să vă povestim mai multe despre acestea. Ce primesc vedetele în pungile cadou, în valoare de 30.000 de dolari.

Premiile Grammy 2022

Premiile Grammy 2022 – Ce primesc vedetele cadou

În urmă cu mai multă vreme, publicația Business Insider a dezvăluit ce conținea punga cadou care a fost oferită în fiecare an celor peste 50 de vedete care au participat la premiile Grammy. Conținutul ei valorează aproape 30 de mii de dolari, așadar de aici a luat naștere și o mare curiozitate. Oare ce conțin acestea?

Vedetele nominalizate au fost răsplătite cu premii în aur. Însă cei mai mulți dintre câștigători primesc o geantă cu diverse cadouri simbolice. Valoarea acestora ajunge la 30.000 de dolari. Agenția de marketing Distinctive Assets se ocupă în general de pregătirea acestui cadou.

Pungile de cadou de la Premiile Grammy conțin un sejur în valoare de 8.500 USD la spa The Golden Door. De asemenea, mai includ și o invitație de a crea un parfum personalizat la Sue Phillips. Pe lângă acestea, sunt incluse și niște bijuterii: un colier de ametist de la firma Rockstar Jewerlly și o brățară cu o piatră din minele din Afganistan. Bineînțeles, nu lipsesc nici produsele cosmetice de lux precum parfumuri, creme și rujuri.

Premiile Grammy 2022 – vedetele prezente la gală

Premiile Grammy 2022 s-au desfășurat și de această dată în compania celor mai cunoscute vedete de la Hollywwod. Lady Gaga, Billie Eilish, Brandi Carlile, Olivia Rodrigo, Leslie Odom Jr., Rachel Zegler, Jon Batiste, Carrie Underwood sau Bruno Mars au fost prezenți la gală. Dintre aceștia, cei nominalizați dar și fericiții câștigători au fost recompensați cu una dintre aceste celebre pungi cadou de lux.

Printre vedetele prezente la gală, președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky a avut o apariție surpriză prin intermediul unui material video. Acesta a făcut un apel la ajutor, pe fondul crizei provocată de atacul Rusiei. Momentul său fost urmat John Legend, care a interpretat piesa „Free”.

sursa foto: instagram/cbstv.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
3.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *