Preotul Calistrat, acuzat că a lovit o enoriașă. Momentul a fost filmat. Imagini VIDEO șocante

IPJ Iași a confirmat incidentul
Preotul Calistrat, acuzat că a lovit o enoriașă. Momentul a fost filmat. Imagini VIDEO șocante

Imagini șocante au apărut în mediul online! Preotul Calistrat este acuzat că a lovit o enoriașă. Momentul a fost filmat, iar imaginile au ajuns în mediul online. IPJ Iași a confirmat incidentul, iar două femei au depus deja plângere, susținând că au fost agresate de preot.

Preotul Calistrat, acuzat că a lovit o enoriașă. Momentul a fost filmat

În imaginile ajunse în mediul online se văd mai multe persoane în curtea Mănăstirii Vlădiceni, la finalul unei slujbe. Se aud voci ridicate, semn că era vorba de o ceartă. La un moment dat se observă cum părintele Calistrat se apropie de o femeie, din spate, și o lovește puternic, ea căzând la pământ. Au început să se audă țipete, iar o femeie îl acuză pe părinte că a agresat o enoriașă. Pe lângă preotul Calistrat mai sunt alte două persoane îmbrăcate în haine preoțești. La un moment dat, cunoscutul preot se întoarce cu fața spre cameră.

IPJ Iași a confirmat incidentul. Două femei au depus plângere împotriva preotului Calistrat

Oficialii IPJ Iași au confirmat pentru libertatea.ro faptul că miercuri seară a avut loc un incident la Mănăstirea Vlădiceni, iar două femei au depus plângere împotriva preotului Calistrat.

„La data de 09 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Iași au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că atât ea cât și sora sa au fost agresate de către un bărbat, în timp ce se aflau la un lăcaș de cult. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

Ce spun reprezentanții Mitropoliei Moldovei și Bucovinei

Pentru sursa citată au răspuns și reprezentanții Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. Au primit și ei filmulețul și vor cerceta fapta și contextul acesteia. La Centrul Eparhial din Iași nu a ajuns nicio reclamație cu privire la acest incident. Preotul Constantin Sturzu a declarat că în orice caz este absolut regretabil și condamnabil gestul făcut de părinte.

„Am primit aceste imagini video și, desigur, se vor cerceta atât fapta în sine, cât și contextul ei. Până la această oră, la Centrul Eparhial din Iași nu s-a primit nici un fel de reclamație. În orice caz, este absolut regretabil, condamnabil și categoric nu onorează pe nimeni un astfel de gest. Omenește vorbind, fiecare dintre noi avem limite și neputințe. Creștinește este însă să căutăm a răbda până la capăt și să binecuvântăm pe cei ce ne-ar provoca, căutând acele soluții care să fie și legale, și nesmintitoare”, a declarat preotul Constantin Sturzu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Iașilor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *