Preparatul care nu lipsește de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Artistul a spus clar ce conține meniul

Smiley a confirmat: "Cum să nu?"
Preparatul care nu lipsește de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Artistul a spus clar ce conține meniul

După aproximativ șapte ani de relație, Gina Pistol și Smiley se căsătoresc! Pregătirile sunt în toi, căci mai este o săptămână până la marele eveniment. Nunta celor doi va avea loc pe 27 mai 2023. În declarațiile făcute până acum, Gina și Smiley au dezvăluit mai multe lucruri, printre care și care este preparatul care nu va lipsi de la nunta lor.

Ce preparat nu va lipsi de pe masă la nunta Ginei Pistol cu Smiley. „Cum să nu?”

Pregătirile pentru nunta lui Smiley și a Ginei Pistol sunt în plină desfășurare, iar artistul recunoaște că este cam împrăștiat. În tot acest timp el se ocupă și de pregătiri, dar și de proiectele sale. Pregătește și o nouă piesă. Cât despre preparatul care nu va lipsi de pe masă la nunta lor, Smiley a confirmat: vor fi sarmalele.

„Sunt cam împrăștiat. Sunt cu toate organizările acum. Eu nu fac numai asta. Mă ocup și de pregătirile de nuntă, mâine e finala emisiunii, între timp scot și piesă, am release-uri internaționale. 27 mai (data nunții – n.r.). Dar nu întârzii la nuntă. O să avem sarmale la nuntă, normal. Cum să nu?”, a spus Smiley într-o emisiune TV.

Vezi și – Când se căsătoresc Smiley și Gina Pistol. Au anunțat luna și locul unde fac nunta: “E pe gustul nostru”

De ce a refuzat Scărlătescu să gătească la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu au fost mulți ani colegi de platou la chefi la cuțite. În timp între ei s-a creat o frumoasă relație de prietenie, celebrul chef bucătar s-a implicat și în pregătirea preparatelor la grill la botezul micuței Josephine. Acum toată lumea se aștepta la chef Scărlătescu să gătească și la nunta Ginei, însă a refuzat. Cunoscutul chef nu vrea să se mai implice în bucătărie deoarece își dorește să petreacă, să se bucure de eveniment și să mănânce mâncarea făcută de alții.

„Nu există așa ceva! Nu, tată! La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu, eu nu gătesc. I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea. I-am făcut o parte, așa, de grill-uri. La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei! Încă n-am ajuns la nuntă, nu știu ce urare o să îi fac”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *