Preparatul din cauza căruia Dan Negru era să ajungă la spital: „Am luat cred că 100 de pastile”

Dan Negru a avut parte de o experiență de coșmar în India

Scris de: Daoud Andra

19 Jan. 2023

Preparatul din cauza căruia Dan Negru era să ajungă la spital: „Am luat cred că 100 de pastile”

Dan Negru a avut parte de o experiență pe care nu o va uita prea curând, în vacanța petrecută în India. Prezentatorul TV a povestit că s-a simțit foarte rău, din cauza unui preparat culinar, iar soția sa, care este medic, l-a ajutat să se pună pe picioare. Care este mâncarea din cauza căreia Dan Negru era să ajungă la spital și ce a mai povestit starul despre vacanța în India.

Dan Negru era să ajungă la spital din cauza unui preparat tradițional indian

Dan Negru și-a dorit să petreacă un Revelion altfel în 2023. A fost primul an, după mai bine de două decenii, în care starul nu a prezentat niciun program TV în noaptea dintre ani. Dan Negru a ales să se relaxeze cu familia într-o destinație îndepărtată. A ales un loc în care Revelionul nu arată deloc ca la noi, iar artificiile și zgomotul nu sunt ceva specific nopții dintre ani. Prezentatorul de la Kanal D și familia sa au mers în India, unde s-au relaxat la final de an.

Experiența a fost una intensă, de la diferențele culturale și până la cele culinare. Dan Negru a povestit, într-un interviu pentru Playtech.ro, că s-a simțit foarte rău din cauza unui preparat culinar pe care l-a mâncat acolo. Deși românii care stau în India i-au sugerat locuri de unde să mănânce, prezentatorul nu s-a putut abține să nu guste din mâncarea cu specific indian gătită și vândută direct pe stradă.

„Am învățat că trebuie să cauți și lucrurile bune din viață, să vezi la un trandafir și floarea, nu doar spinul. Mi-au sugerat românii de acolo care mi-au trimis mesaje în social media ce și unde să mănânc. Și au avut dreptate. Nu sunt mulți români în New Delhi, dar cu ăia puțini m-am întâlnit datorită social media. Am fost totuși la un pas de dezastru când nu m-am putut abține și am încercat un fel de mâncare de pe stradă, de la Street Food.

Am simțit după o oră că-mi fuge pământul de sub picioare de rău ce-mi era, dar m-a salvat soția mea care, medic fiind, pleacă mereu cu un bagaj ticsit de medicamente. Am luat cred că vreo 100 de pastile și a doua zi mi-a trecut.”, a povestit moderatorul, pentru sursa menționată.

Preparatul din cauza căruia Dan Negru era să ajungă la spital
Dan Negru, în timpul vacanței în India

„Am vorbit cu Iulia Vântur la telefon”

Dan Negru a fost marcat de sărăcia pe care a găsit-o în India și a descris țara drept una a contrastelor. Prezentatorul de la „Jocul cuvintelor” mai spune că a vorbit la telefon cu Iulia Vântur înainte de a se duce acolo. Vedeta este stabilită în această țară de aproximativ un deceniu și i-a spus la ce să se aștepte de la călătoria acolo.

„Sărăcia e cruntă, e de neimaginat. Am fost în cea mai mare maternitate din lume. În India se nasc pe zi 70.000 de copii. Cât la noi în jumătate de an. E o țară a contrastelor, cu oameni foarte săraci și foarte bogați. Am vorbit cu Iulia Vântur la telefon și mi-a dat multe sfaturi despre ce să vizităm pe acolo.

Știu că Salman Khan are notorietate maximă acolo, e un soi de legendă a la Florin Piersic la noi, și Bollywood al lor produce filme la foc automat. Eu cred că și la noi personalitățile încep sa fie respectate și asta datorită noilor generații. Copiii noștri își respectă mai mult trecutul decât o făceam noi.”, a mai spus Dan Negru.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *