Prezentatoarea care pleacă de la Kanal D, după 10 ani. Care e de fapt motivul, a făcut totul public acum

Iată ce vedetă pleacă de la Kanal D!

După nu mai puțin de 10 ani de zile, se încheie un capitol important din viața unei vedete de la noi din țară. Aceasta urmează să plece de la Kanal D. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook. Iată despre cine este vorba și care este motivul plecării sale!

Vedeta care părăsește Kanal D, după o colaborare de 10 ani de zile

Gazda ştirilor de la ora 12:00 de la Kanal D, Ilinca Obădescu, a decis să pună punct colaborării sale cu Kanal D, după 10 ani de zile. Vedeta a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, mărturisind că din data de 10 noiembrie începe un nou sezon din viaţa sa, iar telespectatorii nu o vor mai putea vedea pe sticlă. Totodată, prezentatoarea a precizat că perioada petrecută la postul de televiziune a fost una agitată, dar foarte frumoasă.

 ”Din data de 10 noiembrie începe un nou sezon din viaţa mea. Au fost 10 ani minunaţi şi sunt recunoscătoare colegilor mei pentru susţinere şi pentru modul în care am evoluat în tot acest timp.

Îmi amintesc cu drag de prima zi în care am păşit în redacţia ştirilor, de multitudinea de materiale pe care le-am realizat în calitate de reporter, de cele 490 de ediţii ale emisiunii Ce faci în Weekend? şi de cei peste 3 ani de colaborare cu doctorul Cristian Andrei pentru rubrica La psiholog.

Îmi va lipsi agitaţia din redacţia de ştiri, însă ştiu că decizia de a începe un nou capitol este cea mai bună alegere pentru viaţa mea.”, a scris Ilinca Obădescu, pe Facebook.

A devenit virală pe rețelele sociale

Recent, Ilinca Obădescu a reușit să devină virală pe rețelele sociale. Prezentatoarea a suferit un mic ”accident” în direct, în timp ce prezenta știrile. Concret, acesteia i s-a desfăcut cureaua de la pantaloni.

Cu toate acestea, Ilinca Obădescu a dat dovadă de foarte mult calm și a continuat să prezinte materialul. Totuși, internauții au observat incidentul și l-au viralizat pe TikTok. Prezentatoarea nu a comentat cele întâmplate.

Citește și Ilinca Obădescu are o singură dorință legată de nunta cu Mihai Gruia. „Restul sunt detalii” VIDEO EXCLUSIV!

Ilinca Obădescu s-a căsătorit anul acesta cu Mihai Gruia

Dacă pe plan profesional lucrurile nu au mers chiar așa de bine în ultima perioadă pentru Ilinca Obădescu, pe cel personal se pare că totul funcţionează de minune pentru vedetă.

Aceasta este foarte fericită alături de Mihai Gruia. Fostul membru al trupei Akcent i-a devenit soț prezentatoarei în luna iulie a acestui an. Înainte de a face pasul cel mare, Ilinca Obădescu spunea că Mihai Gruia a apărut în viața ei la momentul potrivit.

”Este frumos să descoperi că e posibil ca doi oameni să se întâlnească exact când fiecare este pregătit să-l primească pe celălalt în viața lui. Mihai a venit în momentul potrivit. Amândoi știm ce vrem și suntem recunoscători pentru ceea ce trăim”, a declarat vedeta acum câteva luni pentru WOWbiz.ro.

Citește și Ce diferență de vârstă este între Mihai Gruia și Ilinca Obădescu. Cei doi s-au căsătorit recent!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *