Prezentatorii celebri care s-au trezit că fiica lor vrea să fie fotbalistă. A renunțat la balet pentru terenul de fotbal: ”E mijlocaș la Rapid, dă goluri meci de meci” EXCLUSIV

”M-am trezit cu ea că vrea fotbal”

Ca să risipim marea curiozitate, vă spunem că este vorba despre Selena, fiica foștilor prezentatori ai matinalului de la OTV, Cristina Coca și Claudiu Bogdan. E greu de crezut că, după ce s-a străduit să stea pe poante și a jucat în zeci de spectacole, pe scena Operei Române, ea s-a dedicat fotbalului, un sport atât de dur pentru o adolescentă de 14 ani, dar nu regretă surprinzătoarea decizie. Claudiu ne-a povestit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre Selena, care face performanță la echipa de fotbal de fete Rapid. Dar și fiul OTV-iștilor, Ianis, joacă fotbal, el fiind însă înscris la FCSB, clubul rival.

”Selena a renunțat după 6 ani la balet și s-a apucat de fotbal”

Fiica lui Claudiu Bogdan, care promitea să devină o mare balerină, a trecut, după șase ani de spectacole pe scenă, la jocul dur din teren. S-a adaptat însă rapid, de parcă ar fi jucat fotbal o viață. Ba chiar înregistrează și performanțe, semn că a făcut o alegere inspirată.

Claudiu Bogdan ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre fata lui, care recent a împlinit 14 ani, și despre reușitele ei, din cadrul echipei de fotbal de fete Rapid:

”Fiica mea este mijlocaș la Rapid, în ultimul meci a fost căpitan, dă goluri aproape meci de meci. Selena a renunțat după 6 ani la balet și s-a apucat de fotbal. Acum toate cluburile din Liga 1 au și sunt obligate de regulament să aibă echipe de fete, cred că ar fi vreo 50 în total, în țară. Dar Rapidul – echipa de fete este una dintre cele mai puternice echipe. A corupt-o să se apuce de fotbal antrenorul lui Ianis, de la FCSB, care o tot vedea cu mine pe la antrenamente (când mergeam să stăm cu Ianis la antrenamentele lui) și o tot băga în teren, o lăuda și uite așa m-am trezit cu ea că vrea fotbal. Sunt pe primul loc în grupa lor. E pe regiuni de țară și apoi cele care se clasează primele intră în alte grupe și apoi, la anul, este un turneu final cu cele mai bune echipe din țară. Ea are numărul 9 pe tricou”.

”Selena se mai uită pe la meciurile de băieți și spune: „Eu și colegele mele de la Rapid îi facem pe ăștia!”

Claudiu Bogdan ne-a mai dezvăluit și de care anume meciuri de fotbal televizate este interesată Selena, dar și ce părere are ea despre echipa de fotbal de băieți, pe care nicidecum nu o consideră superioară lor:

”Selena se uită mai ales la meciurile străine pentru că, zice ea, are mai multe de învățat, dar mai ales la meciurile de fete. E cam feministă și zice că-i nedrept că fotbalul feminin e mai puțin apreciat decât cel masculin și că fetele joacă la fel de bine ca băieții! Sau chiar mai bine! Se mai uită pe la meciurile de băieți și mai spune: „Eu și colegele mele de la Rapid îi facem pe ăștia!”, adică i-ar învinge!”.

Fata căror prezentatori tv a schimbat poantele de balerină cu crampoanele de fotbalistă
Fata căror prezentatori tv a schimbat poantele de balerină cu crampoanele de fotbalistă

Ce spune Cristina Coca, mamă a doi copii fotbaliști, la echipe rivale: ”O săptămână sunt FCSB -istă, în alta sunt rapidistă”

Cristina Coca, mama Selenei, participă la toate meciurile fetei, unde îi face galerie, dar și la cele ale fiului ei, Ianis, care joacă, de 5 ani, la FCSB, pe post de mijlocaș și de fundaș. Cristina a găsit o modalitate de a-și împăca ambii copii sportivi, legitimați la echipe rivale:

”O săptămână sunt FCSB -istă, în alta sunt rapidistă. Mai greu este atunci când sunt acasă arbitru la derby-ul FCSB -Rapid, între cei doi copii fotbaliști. Atunci nu mai știu ce să strig… Hai, Dinamo!”, spune Cristina Coca, un pic încurcată de situație.

Foștii OTV-iști fac bani frumoși din imobiliare: ”Am reinvestit tot ce am câștigat din chirii”

Claudiu Bogdan s-a reprofilat, după suspendarea postului de televiziune OTV, dovedind că se pricepe și la afaceri, de unde i-au venit bani frumoși:

”Ne ocupăm cu construcția de clădiri, nu foarte înalte, pentru firmele mici, sediile sunt în București, așa că merg bine. Am prins prețuri foarte bune, când am cumpărat clădirile pe care le-am renovat, ori terenurile, nu am făcut împrumuturi bancare, am reinvestit doar ce am câștigat din chirii”, spunea el, într-un interviu exclusiv pentru Playtech.ro

Claudiu speră să revină în televiziune, peste 3 ani, când Dan Diaconescu va putea redeschide celebrul post de televiziune OTV. Până atunci, Dan Diaconescu rămâne cu interdicția de a apărea pe micul ecran sau în presă, conform hotărârii judecătorești.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *