Prietena Monicăi Gabor, primul mesaj după ce a fost dată dispărută! “Mă simt obligată să răspund public”

Prietena Monicăi Gabor a transmis un mesaj la scurt timp după ce a fost dată dispărută
Prietena Monicăi Gabor, primul mesaj după ce a fost dată dispărută! “Mă simt obligată să răspund public”

Prietena Monicăi Gabor a transmis primul mesaj după ce a fost dată dispărută de către vedeta de peste Ocean. Mădălina Apostol a scris câteva cuvinte pe rețelele de socializare, acolo unde a explicat ce s-a întâmplă.

Mădălina Apostol, prietena Monicăi Gabor, susține că este bine

Mădălina Apostol a scris pe pagina ei de Facebook că este bine, doar că și-a dorit să își vadă de viața ei, ferită de ochii lumii. Tânăra spune că nu înțelege de ce s-a făcut atâta zarvă și că este dezamăgită de unii oameni care au vorbit despre ea.

„Vă mulțumesc tuturor pentru îngrijorări! Mă simt obligată să răspund public deoarece am primit foarte multe mesaje. Nu prea înțeleg de ce s-a făcut atâta zarvă, având în vedere ca eu nu am deranjat pe nimeni și am decis să-mi văd complet de viată. Totul este ok, I enjoy life! Sunt puțin dezamăgită de presă, de Horatiu și de toate lucrurile ce s-au vorbit. Eu aveam de gând să vin cu niște vești extraordinare, dar m-am răzgândit. Cele bune tuturor! God bless you!”, a scris Mădălina Apostol, prietena Monicăi Gabor.

Mădălina Apostol

Monica Gabor, mesaj disperat pe rețelele de socializare

Monica Gabor a scris că nu a mai vorbit cu Mădălina Apostol din luna ianuarie. Ultima fotografie postată de aceasta pe rețelele de socializare a fost la începutul lunii februarie. Internauții declarau că și lor li s-a părut ciudat faptul că a dispărut din mediul online.

“Bună dimineața, am să trec direct la subiect. Nu am mai reușit să vorbesc cu prietena mea, @madalina_elena_apostol de pe 18 Ianuarie 2022. Dacă cineva are informații despre ea vă rog să îmi scrieți mesaj în privat”, a scris Monica Gabor, în dreptul unor imagini cu ea și Mădălina Apostol.

Ulterior, după ce Mădălina Apostol a lămurit situația, Monica Gabor a luat decizia de a șterge mesajul postat pe Instagram. În primă fază, fosta soție a lui Irinel Columbeanu modificase mesajul, scriind că totul este în regulă și mulțumindu-le internauților.

Mădălina Apostol s-a despărțit de Nick Rădoi în februarie

În luna februarie a acestui an, Nick Rădoi anunța că el și Mădălina Apostol nu mai formează un cuplu, după ce tânăra ar fi plecat de la el din Mexic și s-a întors în România. Tot în aceeași perioadă, tânăra a renunța la activitatea pe rețelele de socializare.

„Da, este adevărat. Mădălina este în România de două săptămâni și din nou am ajuns să aștept decizia ei finală. Știu că au trecut 9 ani de zile cu multe promisiuni și multe nu s-au împlinit, dar cred că e timpul să ajungem”, a declarat Nick Rădoi la Antena Stars.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
2.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *