Prieteni și apoi iubiți. Ce se întâmplă când prietenia se transformă în dragoste

Cum recunoști principalele semnce care îți transmit că începi să te îndrăgostești de prietenul tău.
Prieteni și apoi iubiți. Ce se întâmplă când prietenia se transformă în dragoste

Prieteni și apoi iubiți. Ai o prietenie care se transformă în dragoste? Te poți îndrăgosti foarte ușor de cineva atunci când îți este un prieten apropiat. Prietenii ajung să cunoască cele mai profunde părți ale tale și atașamentul poate apărea în mod natural.

Prieteni și apoi iubiți

Există o linie fină care separă prietenii de iubiți și, odată ce ai trecut de aceasta, lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel. Cum îți dai seama dacă relația dintre voi este mai mult decât o simplă prietenie. Cât de des ai spus: „Suntem doar prieteni” când cineva a întrebat despre voi?

Ce se întâmplă când prietenia se transformă în dragoste. Iată semne incontestabile că prietenia ta se transformă în iubire, trebuie doar să fii atentă la ele.

Ați început să flirtați unul cu celălalt

Flirtul inofensiv se poate întâmpla chiar și între prieteni, dar poate indica faptul că lucrurile au luat o întorsătură și încep să devină mai personale. Unii consideră această glumă tipică, dar flirtul poate deveni mai intens atunci când prietenii se transformă în iubiți. Veți înțelege că flirtul este adesea cheia pentru a deveni mai mult decât prieteni.

Nu fii atât de dornică să respingi complimentele care îți spun cât de frumoasă ești în seara asta. În plus, să nu crezi că dacă îți admiră noua coafură sau ținuta, o face doar din prietenie.

Limbajul trupului

Limbajul corpului poate poate transmite cu siguranță multe semne evidente, când prietenia se transformă în iubire. Încearcă să observi micile detalii ale limbajului corpului din partea amicului tău, apoi vezi dacă le copiezi. Aceasta se numește oglindire. Potrivit specialiștilor în relațiile de cuplu, oglindirea înseamnă imitarea mișcării și stilului altei persoane.

În plus, dacă începi să te îndrăgostești de prietenul tău, atunci te vei gândi la el pe tot parcursul zilei. Pot exista și unele schimbări biologice, cum ar fi lipsa de concentrare. Vei visa cu ochii deschiși la el.

Gelozia

Dacă ești îndrăgostită de prietenul tău, atunci vei fi geloasă dacă altcineva încearcă să flirteze cu el. Acestea sunt cele mai comune sentimente pe care avem tendința să le experimentăm cu toții. Dintre toate semnele, cel mai important indicativ al sentimentelor tale este gelozia. Știai că este normal și sănătos să simți puțină gelozie față de persoana iubită? Când arăți că ești geloasă, transmiți un mesaj că iubești această persoană și este specială pentru tine.

Îi vezi doar pe el când ești într-un grup

Majoritatea oamenilor se întâlnesc atunci când ies în grupuri. Cu toate acestea, ai observat în ultimele dăți, când ori grupul s-a reunit, a fost ca și cum ai fi fost doar tu și „prietenul” tău? Pot fi 100 de oameni în jurul vostru, dar voi doi pare că aveți o conexiune atât de puternică, încât pare că îi face pe toți ceilalți să dispară.

V-a spus vreunul dintre ceilalți oameni din grup că se simt ca o a treia roată? Când ești puternic conectat cu celălalt, chiar dacă mai sunt alte persoane în preajmă, este un semn revelator că sentimentele voastre evoluează.

Vorbești despre el 24/7

Ți-a spus cineva vreodată că îi spui prea des numele? Poate este involuntar, dar este singurul lucru la care te poți gândi. Nu te poți opri din a visa cu ochii deschiși la ceea ce faci sau la viitoarele momente pe care le veți petrece împreună. Și acest semnal este destul de evident, trebuie să recunoști. Se pare că te-ai îndrăgostit, iar prietenia ta se transformă în dragoste, indiferent dacă vrei să recunoști sau nu.

Citește și noile tendințe în dragoste: de la poliamor la relații deschise. Cum s-a transformat iubirea în ultimii ani

9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.