Prima imagine cu Viorel Lis, după ce Oana a dezvăluit prin ce trece fostul edil. „Nu ai cum să prevezi la ce boli și încercări te supune viața”

Viorel Lis are grave probleme de sănătate. Într-un strigăt disperat, soția sa a cerut ajutor financiar oamenilor.
Prima imagine cu Viorel Lis, după ce Oana a dezvăluit prin ce trece fostul edil. Nu ai cum să prevezi la ce boli și încercări te supune viața

Prima imagine cu Viorel Lis, după ce Oana a dezvăluit prin ce trece fostul edil. Viorel Lis are mari probleme de sănătate și nu se mai poate deplasa singur. Ajunsă la capătul puterilor, Oana Lis și-a strigat durerea printr-un mesaj pe rețelele de socializare și le-a cerut oamenilor să îi ajute cu donații.

Prima imagine cu Viorel Lis, după ce Oana a dezvăluit prin ce trece fostul edil

Viorel Lis trece prin momente extrem de grele. Fostul edil se confruntă de câteva săptămâni cu probleme de sănătate, însă starea lui s-a agravat. Nu se mai poate deplasa decât cu ajutorul scaunului cu rotile.

A fost internat o perioadă în spital, iar acum cea care are grijă de el este soția sa.

Oana a recunoscut că ea și soțul ei au probleme financiare și a cerut ajutorul oamenilor. Soția edilului și-a amanetat inclusiv verigheta pentru a-i putea cumpăra un scaun cu rotile.

În trecut, Oana câștiga bani din ședințele de terapie, întrucât este psiholog, dar acum se întrețin doar din pensia lui Viorel, pentru că trebuie să fie în permanență lângă soțul ei. Ajunsă la capătul răbdării și a resurselor financiare, Oana Lis s-a văzut nevoită să apeleze la mila celor cu suflet mare.

Viorel Lis, imobilizat în scaun cu rotile
Viorel Lis, imobilizat în scaun cu rotile

Strigăt disperat de ajutor al Oanei Lis: „Nu ai cum să prevezi la ce boli și încercări te supune viața”

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, ea a pus la dispoziția celor care doresc să îi ajute inclusiv un cont bancar pentru donații.

„Așa cum va ziceam, azi va cer ajutorul ptr Vio. I-am promis ca voi fi alături de el până în ultima clipă și că nu-l las la azil, asta e cea mai mare frică a lui . Este o persoană lucidă, conștient de el și vrea să stea acasă în patul lui până în ultima clipă. Problema e că de ceva timp a devenit o persoană cu dizabilitați cu un handicap locomotor și nu am știut cât de greu e sa ai grija totală de o persoană cu asemenea probleme, nu am știut provocările unei persoane cu dizabilități, care nu mai poate merge nici la doctor pentru că nu există rampă la bloc și fiind o persoană masivă, nici în 3 oameni nu-l putem căra în brațe, nu am știut cât de scumpa e o recuperare făcută acasă, că trebuiesc tot felul de creme ptr escare, câte bare de susținere trebuie instalate prin casă, offf, nu ai cum să prevezi la ce boli și încercări te supune viața. Eu voi lupta în continuare oricum ptr că el este familia mea . Știu ca Dumnezeu lucrează prin oameni. Dacă puteți și doriți să donați ptr el, ptr recuperare și o eventuală operație, acesta e contul lui. RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel. Vă mulțumim anticipat.

În secțiunea de comentarii a mesajului postat pe Facebook, Oana a compeltat: „Oricum, el e de 5 ani bolnav și n-am cerut nimănui nimic, ne-am descurcat cum am putut, dar acum chiar nu am bani de consulturi și intervențieși, din disperare, am făcut-o. Să nu regret după că de rușine și jenă nu am încercat să fac tot posibilul.”

6.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.