Prima reacție a lui Victor Cornea, noul iubit al Andreei Bălan, despre relația cu artista. Nu s-a sfiit să spună asta, fanii au rămas uluiți

Cum au reacționat fanii Andreei Bălan

Andreea Bălan nu-și mai ține ascunsă relația cu Victor Cornea. Mai mult decât atât, artista și-a început săptămâna cu o declarație de dragoste din partea iubitului. Totul după ce s-a fotografiat purtând o bluză de-ale lui.

Andreea Bălan, fotografii îmbracată cu bluza lui Victor Cornea. Cum a reacționat tenismenul

Andreea Bălan a postat luni dimineață pe pagina sa de Instagram mai multe fotografii în care poartă o bluză inscripționată cu numele lui Victor Cornea. Artista este cu zâmbetul pe buze și a scris un mesaj emoționant.

„Viața este despre lucrurile simple umplute cu dragoste pură. Să aveți o săptămână minunată”, a scris Andreea Bălan în dreptul imagini cu ea purtând bluza lui Victor Cornea, inscripționată cu numele lui.

Victor Cornea a reacționat rapid și a lăsat în comentariu trei inimioare pentru iubita lui. La fel i-a răspuns și ea, semn că sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt.

„În sfârșit te vedem fericită… fericire pe care ți-o dorim sa fie veșnică! Frumoasa noastră Andreea / Și noi zâmbim odată cu tine / Meriți să fii fericită / Ce frumoasă și drăguță ești! Superbă! Minunată! Cea mai frumoasă, drăguță și finuță!”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor Andreei Bălan.

Vezi și – Cine este Victor Cornea, noul iubit al Andreei Bălan. Artista radiază de fericire: „Întotdeauna să crezi în magie și iubire adevărată”

Andreea Bălan și-a oficializat relația cu Victor Cornea în urmă cu câteva zile

Andreea Bălan a fost recent alături de Victor Cornea la Stuttgart, acolo unde el a avut antrenament. Artista a lăsat atunci la vedere faptul că se afla mereu în același loc cu sportivul, lucru pe care fanii l-au observat rapid. Ulterior s-a filmat alături de el, apoi postările pe Instagram împreună au fost din ce în ce mai dese.

Victor Cornea este un jucător de tenis român, locul 1212 mondial la simplu. El și-a concentrat mai mult atenția către proba de dublu, în clasament ocupând poziția a 84-a ATP, cea mai bună din cariera sa.

Cea mai recentă relație a Andreei Bălan a fost cu Tiberiu Argint, dar de care s-a despărțit după câteva luni. Înainte a fost căsătorită cu George Burcea, alături de care are două fiice. În prezent, artista le crește singură pe cele două micuțe, fiind ajutată de mama sa. George Burcea are dreptul să le ia de câteva ori pe lună.

„Eu și buni, amândouă, avem grijă de ele din toate punctele de vedere. (…) Dar, când erau mici, da, era greu pentru că erau apropiate de vârstă și na, una mergea de-a bușilea, una voia ceva. Și atunci am avut ajutor”, spunea Andreea Bălan.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7.9 49 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *