Prima reacție a miliardarului Elon Musk în scandalul hărțuirii unei însoțitoare de zbor: “Am o provocare pentru această mincinoasă”

Elon Musk este protagonistul principal într-un scandal de hărțuire sexuală. Cum se apără miliardarul
Prima reacție a miliardarului Elon Musk în scandalul hărțuirii unei însoțitoare de zbor: “Am o provocare pentru această mincinoasă”

Elon Musk a avut o primă reacție în scandalul hărțuirii unei însoțitoare de zbor. Miliardarul american este acuzat că i-ar fi propus unei stewardese de la bordul unei aeronave Space X (companie fondată de Musk) să întrețină relații sexuale cu el. Fondatorul Tesla a negat acuzațiile spunând că acestea nu reprezintă nimic altceva decât un „atac politic”.

Prima reacție a miliardarului Elon Musk în scandalul hărțuirii unei însoțitoare de zbor

În 2018, o însoțitoare de zbor a companiei Space X a depus o plângere, acuzându-l pe Elon Musk de faptul că acesta s-a dezbrăcat complet în fața ei, a mângâiat-o pe picior fără acord și i-a propus să îi ofere un cal în schimbul unui masaj erotic (femeia era pasionată de hipism).

Potrivit Business Insider, compania aerospațială fondată de miliardarul american i-ar fi plătit femeii ulterior suma de 250.000 de euro pentru a nu dezvălui incidentul.

Stewardesa pretinde că întâmplarea s-a petrecut în 2016, iar detaliile cazului au fost date publicității de o sursă anonimă care a spus că este prietenă cu însoțitoarea de zbor.

Elon Musk a negat toate aceste acuzații. Miliardarul a transmis un mesaj pe Twitter în care afirmă că în spatele acestui scandal ar sta anumite jocuri politice.

„Atacurile împotriva mea ar trebui văzute dintr-o perspectivă politică – este vorba de felul lor standard de acționa (josnic) – însă nimic nu mă va împiedica să lupt pentru un viitor bun și pentru dreptul vostru la liberă exprimare”, a scris Elon Musk pe Twitter.

„Am o provocare pentru această mincinoasă care susține că prietena ei m-a văzut «dezbrăcat» – să descrie ceva, orice (cicatrici, tatuaje) ce nu este cunoscut de public. Nu va putea să o facă pentru că nu s-a întâmplat niciodată”, a mai spus Musk.

Elon Musk este aproape de a prelua platforma Twitter

Pe 25 aprilie, conducerea Twitter și-a dat acordul pentru a vinde rețeaua socială lui Elon Musk în schimbul sumei de 44 de miliarde de dolari. Imediat după acest anunț, acțiunile platformei au crescut cu 6%.

Elon Musk a afirmat că își dorește ca oamenii să poată fi lăsați să se exprime liber.

„Sper că chiar și cei mai mari critici ai mei rămân pe Twitter, deoarece asta înseamnă libera exprimare”, a scris fondatorul Tesla pe Twitter.

Anterior acordului, Musk a afirmat că va debloca contul de Twitter al lui Donald Trump, după ce fostul președinte american a fost blocat pe rețeaua socială ca urmare a incidentelor de la Capitoliu din 2021.

„Libera exprimare este piatra de temelie în funcționarea democrației iar Twitter este piața digitală unde chestiunile vitale pentru viitorul umanității sunt dezbătute”, a transmis Musk într-un comunicat după ce acordul de preluarea a rețelei sociale.

8.3 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.