Prima reacție a părinților lui Vlad Pascu, tânărul care a produs accidentul în 2 Mai: “Sufletul ne este pustiit, nu căutăm o cale ”ușoară” pentru a ieși din ce avem de dus”

Părinții lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat accidentul din 2 Mai, în care două persoane au murit, au oferit primele declarații presei
Prima reacție a părinților lui Vlad Pascu, tânărul care a produs accidentul în 2 Mai:  “Sufletul ne este pustiit, nu căutăm o cale ”ușoară” pentru a ieși din ce avem de dus”

Părinții lui Vlad Pascu au oferit o primă reacție la trei zile după teribilul accident din localitatea 2 Mai provocat de fiul lor. Amintim că doi tineri, o fată și un băiat, și-au pierdut viața în această tragedie, iar alți trei prieteni care erau cu ei au fost răniți și internați în spital. Cum comentează Miruna și Mihai Pascu situația copilului lor? Vezi declarațiile celor doi mai jos!

Părinții lui Vlad Pascu au rupt tăcerea după accidentul produs de fiul lor

Sâmbătă, pe data de 19 august, Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani, a fost autorul unui accident teribil în localitatea 2 Mai, în urma căruia doi tineri și-au pierdut viața, iar alți trei au fost răniți grav și transportați la spital.

Vlad Pascu a fugit de la locul accidentului. În scurt timp, însă, acesta a fost prins în Vama Veche și depistat pozitiv la cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Ulterior, au curs râuri de cerneală despre părinții lui. S-a spus și scris că aceștia ar fi nişte oameni înstăriţi. De asemenea, au circulat informații și despre afacerile celor doi și toată lumea a așteptat cu sufletul la gură o reacție din partea lor. Iată că aceasta a venit în cele din urmă. Vezi cum comentează Miruna și Mihai Pascu situația fiului lor.

”Nu există cuvinte prin care se ne exprimăm durerea și șocul provocate de această tragedie în care fiul nostru a fost implicat. Înțelegem pe deplin situația, suntem părinți și suntem conștienți că nimic nu poate înlocui un copil. Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate încerca.

Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate.”, au declarat părinții lui Vlad Pascu pentru hotnews.ro.

Citește și Din ce au făcut bani părinții lui Vlad Pascu, tânărul care a produs tragedia din 2 Mai. În ce afaceri ar fi implicat tatăl tânărului!

”Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii”

În continuare, Miruna și Mihai Pascu au transmis că nu vor încerca să-l scape de pedeapsă pe fiul lor, prins drogat la volan. ”Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale.

Credem că este nevoie de comunicare, echilibru și de a găsi o soluție pentru a da prioritate urgențelor medicale prezente. Sufletul ne este pustiit, trăim o suferință fără margini și nu căutăm o cale ”ușoară” pentru a ieși din ce avem de dus că părinți. Dumnezeu să ne ajute să putem duce această imensă povară”, au mai declarat părinții lui Vlad Pascu, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și Monica Tatoiu, amenințată cu moartea de tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat accidentul din 2 Mai: “Mă amenința, mă înjura. Cineva îi protejează”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *