Primul lucru pe care l-a făcut Alexandra Căpitănescu după ce a câștigat Vocea României. Unde se duc 100.000 de euro

Alexandra Căpitănescu: ”Este activitatea noastră preferată”

Scris de: Daoud Andra

17 Dec. 2023

Primul lucru pe care l-a făcut Alexandra Căpitănescu după ce a câștigat Vocea României. Unde se duc 100.000 de euro

Alexandra Căpitănescu este câștigătoarea trofeului Vocea României, dar și a premiului în valoare de 100.000 de euro. Concurenta din echipa lui Tudor Chirilă a reușit să îi convingă pe telespectatori de talentul ei și a adunat cele mai multe voturi, în finala de vineri, 15 decembrie. Ce plănuiește artista să facă cu premiul consistent pe care l-a câștigat în concursul muzical.

Ce vrea să facă Alexandra Căpitănescu cu banii de la Vocea României

Un nou sezon al emisiunii Vocea României s-a încheiat vineri, pe 15 decembrie. Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă, a pus mâna pe marele premiu și a fost declarată cea mai bună voce din concurs. În vârstă de 20 de ani, tânăra originară din Galați s-a hotărât deja ce va face cu o parte din premiul în bani pe care l-a câștigat.

Într-un interviu acordat înainte de finala show-ului de la Pro TV, Alexandra spunea că le-ar mulțumi părinților pentru sprijin și ar merge într-o vacanță împreună cu ei. Cel mai probabil, câștigătoarea Vocea României s-a ținut de cuvânt și urmează o bine-meritată vacanță alături de familie, de sărbători.

Citește și: Unde greșesc concurenții de la Vocea României. Radu Groza, despre motivele pentru care nu reușesc să rămână în top și după emisiune VIDEO EXCLUSIV

”Primul lucru pe care l-aș face ar fi să le mulțumesc părinților mei pentru tot ce au făcut pentru mine. Aș vrea să plecăm împreună într-o vacanță, fiindcă să călătorim este activitatea noastră preferată”, spunea Alexandra Căpitănescu, într-un interviu pentru revista Unica.

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României

Reacții acide după finala Vocea României

Finala Vocea României, sezonul 11, a avut loc vinerea aceasta la Pro TV. În finală au ajuns patru concurenți, câte unul din fiecare echipă. Alex Maxim, Alexandra Căpitănescu, Melisa Antonesi și Vlad Musta s-au luptat pentru premiul de 100.000 de euro și pentru trofeu, însă doar unul a câștigat. În urma votului exprimat de public, premiul a ajuns la finalista lui Tudor Chirilă.

La fel cum se întâmplă la majoritatea concursurilor unde învingătorul este desemnat prin votul telespectatorilor, reacțiile după finală au fost împărțite. Pe rețelele de socializare, au apărut tot felul de comentarii în urma finalei. Fanii celorlalți concurenți au spus că preferații lor ar fi meritat să câștige.

Citește și: Cine este Erika Szakács, tânăra din județul Mureș care a câștigat Vocea Ungariei. A avut o apariție de senzație VIDEO

”Vlad este câștigătorul pentru mine. Nu a câștigat deoarece era în echipa Irinei și nu este atât de popular” / ”Vlad Musta este mult peste Alexandra. Era șansa Irinei, dar se pare că oamenilor le plac vocile basic, iar când cea mai bună voce se află în echipa antrenorului pe care nu îl simpatizează, nu se mai ține cont de unicitatea vocii. Să vă fie rușine la toți cei care ați votat pentru Tudor și felicitări Vlad”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor apărute pe rețelele sociale după finala Vocea României 2023, sezonul 11.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *