Primul lucru pe care l-a făcut Lidia Buble înainte să accepte participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Are legătură cu un important membru al familiei EXCLUSIV

Lidia participă la concursul de supraviețuire ”Sunt celebru, scoate-mă de zici!”
Primul lucru pe care l-a făcut Lidia Buble înainte să accepte participarea la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Are legătură cu un important membru al familiei EXCLUSIV

Lidia Buble se numără printre cele 12 vedete care vor petrece mai bine de două luni departe de casă, în jungla din Republica Dominicană. Artista este foarte încrezătoare în forțele proprii, așa că nu concepe să părăsească foarte repede reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Deoarece a plecat cu acest gând, dar și cu decizia de a-și învinge niște temeri și de a-și depăși limitele, Lidia speră să stea chiar până la sfârșitul competiției. Însă, înainte de a pleca din România, ea s-a asigurat că lasă acasă în ordine toate lucrurile.  

„Lidia nu a plecat în Republica Dominicană până nu s-a asigurat că Bubbly, cățelușul ei, nu rămâne pe mâini bune”

Cea mai mare preocupare a ei a fost aceea ca micuțul Bubbly să rămână pe mâini bune și să aibă parte de același tratament și de aceeași afecțiune pe care ea i-o oferă.

Lidia Buble nu a semnat cu PRO TV până nu s-a asigurat că are unde să-și lase cățelul

„Urmează să plec pentru 2 luni, 2 luni și ceva din țară. Voi fi alături de familia celor de la Pro TV, într-o aventură tare faină, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Mă duc să-mi înfrâng niște temeri, să-mi cunosc limitele. Sunt curioasă de ce o să descopăr acolo. Vreau doar să vă gândiți din când în când la mine și să-mi dați energia voastră bună”, a scris Lidia Buble pe rețelele sociale, cu câteva zile înainte să se îmbarce spre platourile de filmare.

Surse din preajma artistei ne-au povestit că artista s-a pregătit temeinic pentru acest reality-show, nu doar din punct de vedere logistic, ci și fizic și mental.

„Lidia nu a plecat în Republica Dominicană până nu s-a asigurat că Bubbly, cățelușul ei, nu rămâne pe mâini bune. A vorbit cu părinții ei și l-a dus la Deva, să aibă aceștia grijă de el până părăsește competiția. În plus, tot pentru show, s-a antrenat zilnic la sală, a mers la masaj cu bambus, și-a făcut vitaminizare perfuzabilă pentru că a vrut să arate impecabil la TV și să fie puternică”, a povestit unul dintre prietenii Lidiei pentru EGO.ro.

Lidia Buble nu a semnat cu PRO TV până nu s-a asigurat că are unde să-și lase cățelul

Îi este frică de gândaci și de tot felul de insecte

Chiar dacă nu este pentru prima dată când participă la un reality-show de gen, căci anul trecut a făcut echipă cu sora ei, Estera, la „Asia Express”, Lidia Buble susține că are în continuare foarte multe temeri de învins. De departe, cea mai mare frică a ei rămâne cea de gândaci, tarantule și de tot felul de insecte.

„Eu am, nu știu dacă să o numesc fobie, pur și simplu îmi este foarte scârbă de tot ce înseamnă insecte, gândaci. Dacă văd un gândac în casă sunt în stare, la modul să dau foc la casă și să plec, să mă întorc după o oră să mă asigur că l-am nimicit pe „dușman”. De asta îmi este frică și sunt convinsă că acolo o să fie din plin așa. O să fie belșug de ei. Dar asta este, vreau să-mi înfrâng cumva temerea asta și frica asta. În rest nu îmi e teamă de nimic”, a declarat Lidia Buble înainte să se aventureze în competiție, fără să se gândească o clipă că toate aceste temeri sunt exploatate la maximum de producătorii show-ului tocmai pentru a testa limitele concurenților. 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
4.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *