Prin ce a trecut Andra Măruță în cariera ei. Artista a ținut totul ascuns până acum, nimeni nu ar fi bănuit: “Nu sunt mândră de aceste episoade”

Andra Măruță, despre greutățile pe care le-a întâmpinat în cariera ei

Andra Măruță este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România. Recent, artista a făcut o serie de dezvăluiri despre cariera ei impresionantă. Extrem de sinceră, așa cum de altfel o cunoaște toată lumea, solista a mărturisit că a depășit numeroase obstacole pentru a atinge succesul de care se bucură astăzi. Cu multă dedicare și muncă, vedeta a reușit să facă față tuturor provocărilor.

Andra Măruță, despre momentele dificile din cariera ei

În vârstă de 37 de ani, Andra Măruță nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este una dintre cele mai bune voci pe care România le-a dat. Soția lui Cătălin Măruță şi-a început cariera muzicală în urmă cu mai bine de două decenii, dar drumul său spre succes nu a fost deloc unul uşor.

În cadrul unui interviu acordat recent, Andra Măruță a dezvăluit că a avut parte de foarte momente grele în cariera ei, însă, cu multă muncă și răbdare, a reușit să treacă cu bine peste ele.

”Cele mai grele momente pentru mine au fost cele de epuizare fizică. Repetiții lungi, intense, cu interpretare și coregrafie, nopți nedormite din diverse motive: uneori unul dintre copii este răcit, alteori sunt prea emoționată ca să pot închide ochii…

Nu doar o dată am avut nevoie de ajutor medical pentru a-mi reveni rapid, pentru a urca pe scenă. Nu sunt mândră de aceste episoade, pentru că încerc să am grijă de mine, să le dau un exemplu și copiilor mei: nimic nu merită atât efort încât să îți pui sănătatea în pericol.

Se întâmplă uneori și mă bucur că am reușit să mă adun și să mă refac. Sunt ocazii în care îmi readuc aminte că cel mai important este să fii sănătos, că orice altceva se poate rezolva.”, a declarat cântăreața, potrivit Viva!.

Cât de mult muncește Andra pentru o piesă

În urmă cu ceva timp, Laurențiu Duță o lăuda pe Andra pentru felul în care se dedică proiectelor. ”Andra, superprofesionistă! M-a impresionat! Când am înregistrat ”Jumătatea mea mai bună”, am rămas foarte surprins că a venit cu textul scris de mână, deci nu copiat de pe un fișier și printat, avea notat pe fiecare vers cum să cânte, avea în telefon o aplicație cu toate terțele și backingurile, și doar dădea play să-și aducă aminte ce-a făcut acasă”, spunea celebrul cântăreț și compozitor român.

Acum, solista susține că este la fel de muncitoare și ambițioasă. În cadrul aceluiași interviu, vedeta a mărturisit cât de mult muncește pentru o singură piesă.

”Fiecare piesă trece printr-un proces amplu de analiză, interpretare și reinterpretare. Repetițiile sunt acasă și la studio, nu mă opresc până nu sunt mulțumită.

Așa cum povestea Laurențiu, și el un profesionist, mă folosesc de telefonul mobil mult: mă înregistrez și mă ascult și comunic și cu echipa, de exemplu, cu compozitorul sau cu trupa.

Vreau să știu că am scos dintr-o piesă cât am putut, că textul se potrivește perfect cu piesa ca ritm și mesaj, că interpretarea mea este creativă și plăcută.

Când nu este vorba despre o piesă sau un spectacol anume, îmi place să mă joc cântând piese care îmi plac în diverse stiluri. Succesul înseamnă întotdeauna multă muncă, deci repetițiile fac parte din viața mea.”, a declarat Andra, conform sursei citate.

Citește și “Bănuiesc că ai cântat gratis!”. Cum a răspuns Andra după intonarea imnului pe Arena Națională!

Andra a reacționat, după ce a fost acuzată că a ”stâlcit” imnul național

Soția lui Cătălin Măruță a intonat imnul național în debutul partidei dintre România și Elveția. Ulterior, fanii au luat cu asalt rețelele sociale și au lăudat prestația cântăreței. Totuși, au fost și internauți care au acuzat-o pe artistă că a citit versurile de pe o tabletă și că le-a și greșit.

”Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță, astfel nu ai fi stâlcit imnul zicând croiește-ți altă soarte”, a scris un internaut pe pagina de Instagram a Andrei.

”Am cântat varianta oficială! Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult”, a răspuns cântăreața.

”Cântarea imnului României pe un stadion cu peste 50.000 de suporteri este o onoare imensă! Am fost o parte din cea mai puternică voce a serii, suporterii echipei nationale, iar sentimentul de a striga împreună Hai România este absolut extraordinar!”, a mai adăugat artista.

Citește și Andra a răbufnit după ce a fost pusă la zid că nu știe imnul României. Fanii sunt uluiți, ce a putut să spună!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *