Giani Kiriță nu consideră că îi datorează lui Cornel Palade locul din finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. „Nu sunt dator față de nimeni” VIDEO EXCLUSIV

Ce mărturisiri a făcut sportivul după experiența dură trăită în junglă

Giani Kiriță a reușit să ajungă în marea finală „Sunt celebru, scoate-mă de aici” 2022, însă a pierdut la câteva procente în fața Anisie Gafton, care a fost încoronată „Regina junglei”. Parcursul sportivului a fost unul anevoios, Giani luptând din greu să facă față tuturor probelor de eliminare. Totuși, locul din finală i se datorează în mare parte și lui Cornel Palade, concurent care a preferat să-l lase pe Giani în locul lui în competiție.

Proba de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” care l-a pus în dificultate pe Giani Kiriță

Pentru cei care nu își mai aduc aminte de episodul petrecut în Republica Dominicană, la scurt timp de la debutul reality show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Giani Kiriță a ajuns la proba eliminatorie alături de Cristi Mitrea și Cornel Palade. Atunci, luptătorul MMA, Cristi Mitrea, a câștigat proba detașat, însă Giani Kiriță a rămas în urmă, declarând că este claustrofob, iar proba presupunea scufundarea într-un bazin îngust. Din cauza acestui lucru, Giani a rămas mult în urmă, însă Cornel Palade, care mai avea un singur pas pentru a încheia pe locul al doilea și implicit de a-și câștiga dreptul de a continua competiția, s-a oprit brusc și l-a așteptat pe fostul fotbalist să încheie proba înaintea sa.

„Eu plâng foarte rar, dar acum am plâns ca la un tată, mi-am adus aminte că eu nu am tată. Știu că și-a dorit să ajungă acasă și de asta a făcut-o. Altfel plecam eu. Am câștigat un prieten, abia aștept să ne revedem acasă”, a spus atunci Giani Kiriță, în timp ce abia își putea stăpâni lacrimile.

„Orice proiect, pe care l-am avut până acum, chiar așa l-am luat ca pe un meci”

Reîntors însă din Republica Dominicană, Giani este de părere că locul lui din finală nu i se datorează neapărat lui Cornel Palade.

„În primul rând nu sunt dator față de nimeni. În al doilea rând, dacă am să fac ceva, o fac doar că vreau eu, dar o să fie la final, pentru că am pregătit ceva surprize înainte. E bine că am vorbit înainte de marea finală. E pregătit ceva și vreau să vedeți”, ne-a spus Giani Kiriță înainte să se afle, în direct, marele câștigător.

Fostul sportiv de performanță a privit această competiție ca pe un meci de fotbal, poate de aceea a preferat să nu amestece sentimentele.

„Să știi că orice proiect, pe care l-am avut până acum, chiar așa l-am luat ca pe un meci. Și strategie, și ce se întâmplă, și cum joc, tot ca pe un meci l-am luat”, ne-a mai spus Giani.

Giani Kiriță nu consideră că îi datorează lui Cornel Palade locul din finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”
Giani Kiriță nu consideră că îi datorează lui Cornel Palade locul din finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

„Am demonstrat ce am avut de demonstrat”

Acum patru ani, Giani Kiriță a mai participat la un realityshow, tot în Republica Dominicană, reușind și atunci să stea câteva luni bune în cadrul competiției. Atunci, din pricina participării a ratat un examen important pentru cariera lui de antrenor, fiind nevoit ca la revenirea în țară să se reapuce de studiu. În momentul de față, Kiriță spune că nu a mai pierdut nimic, ci doar a avut de câștigat.

„Acum am câștigat”, ne-a declarat fostul sportiv de performanță, completând că deși nu a fost o competiție sportivă și nu avea legătură cu cariera lui și-ar fi dorit enorm să câștige marele trofeu, pe care să-l adauge la colecția lui.

„Are însemnătate pentru că vorbim de un show de două luni și jumătate, de chin, un show dur, în care am trecut prin toate stările posibile din viața asta și atunci faptul că am ajuns în finală este un lucru măreț. Dacă ar fi să câștig, pun trofelul la colecția de trofee pe care o am. Dacă nu o să câștig, oricum am demonstrat ce am avut de demonstrat”, a mai declarat Giani Kiriță pentru EGO.ro, înainte să afle decizia telespectatorilor.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *