Dan Negru reacționează dur după ce Bia Khalifa l-a umilit pe Cornel Palade: „Agresivitatea e o formă de prostie!”

Prezentatorul Kanal D nu a rămas indiferent la cele văzute
Dan Negru reacționează dur după ce Bia Khalifa l-a umilit pe Cornel Palade: Agresivitatea e o formă de prostie!

Dan Negru reacționează dur, după ce Bia Khalifa l-a umilit pe Cornel Palade. Cornel Palade este cel de-al doilea concurent care a părăsit competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Printr-un gest de fair-play ieșit din comun, marele actor l-a lăsat pe Giani Kiriță să câștige la proba de eliminare. Însă în timpul șederii sale în jungla din Dominicană, Cornel Palade a avut un conflict cu Bia Khalifa. Tânăra i-a adresat niște injurii actorului, iar fanii emisiunii au reacționat dur împotriva ei. Nici Dan Ngru nu a iertat-o pe tiktok-eriță.

Dan Negru reacționează dur, după ce Bia Khalifa l-a umilit pe Cornel Palade

Înainte de a pleca acasă, Cornel Palade a avut un conflict cu Bia Khalifa pe seama unei situații legată de mâncare. Deși actorul în vârstă de 69 de ani a încercat să îi explice situația, Bia Khalifa a izbucnit la adresa lui și i-a adresat cuvinte ce nu pot fi reproduse.

Ulterior, la testimoniale, tânăra a încercat să explice de la ce a pornit totul.

„Astăzi Cornel (Palade – n.r.) a manipulat situația și a încercat să dea vina pe mine că nu a vrut să își asume când Anisia s-a întors de la baie, s-a chinuit să spele oala, după ce eu i-am spus să nu prăjească orezul.”, a spus Bia Khalifa la testimoniale.

Cornel Palade: „Este un mod sălbatic de a te manifesta”

Lui Cornel Palade nu i-au căzut deloc bine cuvintele adresate de Bianca Neculai și a catalogat atitudinea tinerei drept o „mârlănie absolută”.

„Este un mod sălbatic de a te manifesta și nu se face în civilizație așa ceva. Mi se pare o mârlănie absolută, jegoasă, din partea unei femei.”, a spus actorul în cadrul testimonialelor.

Pe pagina de YouTube a emisiunii, unde a fost urcat și acest episod, utilizatorii platformei au reacționat dur la adresa concurentei în secțiunea de comentarii.

Dan Negru, reacție acidă la adresa cântăreței Bia Khalifa

Dan Negru a luat și el atitudine vizavi de cele întâmplate. După ce a văzut imaginile, prezentatorul TV a postat un mesaj dur pe contul să de socializare. Negru este de părere că și Cornel Palade a greșit prin faptul că a acceptat să fie prezent „într-un astfel de show” și atrage, totodată, atenția CNA-ului, pe ai cărui membri în consideră „umiliți” și „tăcuți”, să ia atitudine împotriva unor astfel de derapaje.

„Bia Kahlifa, o tânără de 23 de ani promovată ca fiind de succes deși are 8 clase primare, l-a umilit și înjurat la tv pe actorul Cornel Palade in varsta de 70 de ani!
Am revăzut momentul zilele astea…
Umilința e de partea celalată a libertății !
N-am fost ușă de biserică in televiziune și nici televiziunile n-au fost „sfinte” de-a lungul timpului.
Toți știm asta și încercăm să ne îndreptăm ca tâlharul de pe cruce, fiecare cum putem. Lumea civilizată a tv s-a îndreptat și ea demult ! Oricine greșește, prostul insistă. Azi găsești mai multă inepție in online decât la tv.
De asta, in 2022, când bullingul, violența, hărțuirea ne sunt dușmani, momentul în care tânăra Bia îl înjură pe vârstnicul Cornel în prime-time nu reprezintă România!
Știu, actorul nu trebuia să fie acolo, intr-un astfel de show pentru că atunci când accepți ca cineva să te facă mic, să te aștepți și să te calce in picioare.
Dar agresivitatea nu e o formă de curaj. E o formă de prostie. Să le spuneam asta copiilor!
Așa cum tăcerea e începutul lașității.
Să le spunem asta celor din CNA, umiliți, tăcuți, sper că nu vânduți.”, a scris Dan Negru pe Facebook.
Dan Negru reacționează dur, după ce Bia Khalifa l-a umilit pe Cornel Palade
Dan Negru reacționează dur, după ce Bia Khalifa l-a umilit pe Cornel Palade

„Violența are un singur vaccin: educația”

Ca o paralelă între emisiunea de la Pro TV și cele cu celebrități pe care el le realiza cu ani în urmă, Dan Negru amintește faptul că pe atunci i se cerea să facă un „show de bucurie, nu de umilință”.
„Popularitatea dobândită e o înfrângere și nu o victorie pentru că există și victorii care te coboară !
Acu’ vreo 23 de ani, când aduceam la „Academia Vedetelor”, prima dată la tv, șerpi și păianjeni exotici, Valeriu Lazarov ne cerea un show de bucurie, nu de umilință. Stela Popescu, Mădălina Manole, Cristian Țopescu, Piersic, Gica Petrescu și mulți alții au găsit atunci amuzamentul și bucuria.
Azi a rămas violența.
Si violența are un singur vaccin : educația”, își încheie realizatorul TV mesajul.

Cornel Palade a fost eliminat din competiție, după ce l-a lăsat pe Giani Kiriță să câștige

Cornel Palade este unul dintre cei mai apreciația actori de comedie din România. Eliminarea sa din carul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici” i-a întristat pe mulți dintre concurenți.

El a dat dovadă de un fair-play ieșit din comun atunci când, la ultima probă, deși ar fi putut să rămână în competiție deoarece putea termina proba înaintea lui Giani Kiriță, a preferat să îl lase pe fotbalist să câștige.

Atât Giani, cât și Cristi Mitrea – celălalt concurent din proba eliminatorie, au plâns după eliminarea lui Cornel Palade din competiție. Mai mult, fostul fotbalist al lui Dinamo a declarat că actorul îi va rămâne prieten pe viață, iar luptatătorul de MMA a spus că îl vede ca pe tatăl lui.

Citește și: „Cine este Bia Khalifa, concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cum a devenit de fapt cunoscută

9.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.