Cine este Bia Khalifa, concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cum a devenit de fapt cunoscută

Cântărețul de manele cu care s-a iubit Bia Khalifa
Cine este Bia Khalifa, concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cum a devenit de fapt cunoscută

Cine este Bia Khalifa, care concura la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Tânăra s-a iubit cu doi cântăreți celebri și a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea iUmor de la Antena 1. Deși a terminat doar 8 clase, Bia Khalifa declară că nu are motiv să se rușineze de acest lucru.

Cine este Bia Khalifa, concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Bia Khalifa, pe numele ei Bianca Neculai, este cunoscută în special în mediul online, fiind o prezență constantă în filmulețe pe Tik Tok. Mai mult, notorietatea pe care a căpătat-o în urma participării la iUmor, acolo unde a prezentat un număr de roast „îmbrăcată” doar în măști de protecție, a propulsat-o și mai sus în topul preferințelor utilizatorilor de OnlyFans – platformă destinată adulților. Acolo, tânăra poate fi văzută în ipostaze sexy contracost. Spre exemplu, potrivit Libertatea, un abonament lunar îi costă pe doritori 50 de dolari pe lună.

În ceea ce privește viața personală a tinerei, și aceasta reprezintă un subiect cotroversat. Potrivit spuselor sale, tânăra s-a iubit cu Dani Mocanu, unul dintre câtăreții de manele, timp de aproape 3 ani, iar începutul relației lor a avut loc pe când ea nici nu împlinise 16 ani. S-au despărțit în momentul în care câtărețul ar fi vrut să o determine să se prostitueze.

„Am fost cu el de la 15 ani jumate. Nu am locuit împreună, dar plecam cu el la evenimente. La un moment dat am şi dansat la evenimente. El s-a purtat ok la început, dar la sfârşitul relaţiei eu urmam să fac 18 ani şi îmi spunea direct că vrea să mă prostituez pentru el. Credeam că glumeşte la început. El mai făcea asta şi cu alte fete”, spunea Bianca în urmă cu ceva timp la „Acces Direct”.

De la maneliști la rapperi. Dragostea nu ține cont de genul muzical

Dani Mocanu nu a fost singurul iubit al Biei Khalifa din lumea muzicală românească. Tânăra în vârstă de 21 de ani a avut o relație anul trecut cu rapperul Sișu Tudor, colegul de trupă al lui Puya. Însă povestea lor de dragoste nu a durat prea mult și s-au despărțit.

„Relația serioasă e ceva complicat și ceva plictisitor. Noi avem ceva mai unic. Ceva ce nu se poate descrie în cuvinte, ceva ce se poate simți și atât. Totul este roz pentru că abia începe relația. Așa e la început. Totul e roz, atâta timp cât distanța aia este păstrată. Există o distanță pe care trebuie să o păstrezi, dacă vrei ca lucrurile să fie OK.

Când se implică în lucruri prea personale, totul se strică. Dacă există limita aia de interzis, atunci totul va fi OK. De la el învăț să fiu femeie, în primul rând. Mă simt iubită, apreciată și importantă. Mă simt bine în preajma lui, mă simt în confortul meu, în zona mea de confort”, a declarat Bia Khalifa pentru cancan.ro, când era îndrăgostită de Sișu.

Bia Khalifa
Bia Khalifa

„Încerc să mă mențin cultă”

Într-o țară în care se vorbește constant despre rata de promovabilitate tot mai scăzută a elevilor la examenele naționale, pe Bianca Neculai nu pare să o afecteze faptul că a terminat doar 8 clase. Ea spune că încearcă să se autoeduce citind diverse cărți.

„Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă. Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate… pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă”, a povestit Bianca Niculai.

Bia Khalifa este concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Alături de ea, alte 11 celebrități din diferite domenii au ales să își testeze limitele în Republica Dominicană: Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant).

8.2 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.