Ce operații estetice are Bia Khalifa, concurentă de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cum arăta înainte de aceste intervenții

Ce operații estetice are Bia Khalifa, concurentă de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Bia Khalifa, pe numele ei Bianca Neculai, este unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc. Ea a apărut relativ recent în peisajul monden autohton și s-a făcut remarcată prin atitudine, limbaj și ținute mai mult decât îndrăznețe.

Ce operații estetice are Bia Khalifa, concurentă de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Bia Khalifa a apărut pentru prima dată la TV alături de Dani Mocanu, apoi s-a făcut remarcată în mediul online, pe platforme care distribuie conținut pentru adulți. Ea a participat inclusiv la emisiunea iUmor de la Antena 1, acolo unde a prezentat un număr de roast „îmbărcată” în costum de baie făcut din măști de protecție.

Ea a fost cooptată recent în grupul celor 12 celebrități care participă la emisiunea „Sunt celebru, scoatemă de aici!” de pe Pro TV.

Persoană sinceră și directă, Bianca Neculai nu se ferește să vorbească despre intervențiile chirurgicale plastice la care a apelat de-a lungul timpului. Fosta iubită a manelistului Dani Mocanu a recunoscut că are implanturi mamare, că și-a modificat buzele și că și-a injectat grăsime în șolduri. În plus, ea a mărturisit că nu se va opri aici cu intervențiile. Urmează ca Bia Khalifa să își mprească și posteriorul.

„Am făcut revizie la rinoplastie, adică l-am făcut din nou, pentru că am avut probleme, nu am mai putut să respir și nici nu era simetric. Apoi am făcut cat eyes, am implanturi, am două operații la nas, la buze, mi-am tăiat un fragment din buze și mi-am ridicat buza, am făcut și lipo abdominal și mi-am băgat puțină grăsime în șolduri și urmează să-mi bag și în fese. Vreau să-mi scot și silicoanele, nu știu de ce le-am pus. Îmi zicea lumea că nu am sâni.”, a declarat Bia Khalifa, potrivit spynews.ro.

Ce operații estetice are Bia Khalifa, concurentă de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

A avut o relație cu Dani Mocanu când era minoră

Și viața personală a Biancăi Neculai reprezintă un subiect controversat. Așa cum chiar ea mărturisește, s-a iubit în trecut, cu Dani Mocanu. Relația lor a început pe când tânăra nici nu împlinise 16 ani și s-a încheiat trei ani mai târziu.

„Am fost cu el de la 15 ani jumate. Nu am locuit împreună, dar plecam cu el la evenimente. La un moment dat am şi dansat la evenimente. El s-a purtat ok la început, dar la sfârşitul relaţiei eu urmam să fac 18 ani şi îmi spunea direct că vrea să mă prostituez pentru el. Credeam că glumeşte la început. El mai făcea asta şi cu alte fete”, spunea Bianca în urmă cu ceva timp la „Acces Direct”.

Ce operații estetice are Bia Khalifa, concurentă de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

„Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta”

Bianca Neculai nu pare să fi pus prea mare preț pe educație. Ea are doar cicul gimnazial terminat, dar mărturisește că încearcă să nu lase acest lucru să o afecteze. Bia Khlaifa se consideră în schimb o persoană autodidactă și, așa cum chiar ea a declarat, încearcă să se mențină „cultă” cintind diverse cărți.

„Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă. Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate… pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă”, a povestit Bianca Niculai.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *