Prinţesa Charlotte a împlinit 7 ani. Cum arată acum micuţa, noi imagini publicate de Kate Middleton

Prințesa Charlotte a împlinit 7 anișori! Ședință foto în zi aniversară
Prinţesa Charlotte a împlinit 7 ani. Cum arată acum micuţa, noi imagini publicate de Kate Middleton

Prințesa Charlotte a împlinit vârsta de șapte ani. Pentru a marca cea de-a șaptea aniversare, Kate Middleton a publicat mai multe fotografii cu ea, făcute în Norfolk, în weekendul ce tocmai a trecut.

Prințesa Charlotte a pozat zâmbitoare, printre flori, iar într-una dintre fotografii apare strângându-l în brațe pe animalul ei de companie, un câine de rasă cocker spaniel, pe nume Orla.

Sute de mii de aprecieri pentru prințesa Charlotte

Imaginile publicate de către ducesa de Cambridge au stârnit simpatia a sute de mii de oameni care au apreciat fotografiile și au scris mesaje pentru micuța Charlotte.


Prințesa Charlotte s-a născut pe data de 2 mai 2015, la Lindo Wing, o maternitate privată a spitalului St. Mary’s din Paddington din centrul Londrei. Ea este cea de-a patra la succesiunea tronului britanic, după bunicul, tatăl și fratele său mai mare, Prințul George. De asemenea, micuța Charlotte are un frate, în vârstă de patru ani, pe nume Louis. Însă, potrivit regulilor regale, ea va devenit ducesă doar dacă se va căsători cu un duce.

Apariții recente ale prințesei Charlotte

Recent, prințesa Charlotte și-a însoțit părinții la slujba de Paște, la Capela St George din Windsor. Totodată, o altă apariție recentă al micuței Ducilor de Crambridge a fost în luna martie, atunci când a fost la Westminister Abbey pentru slujba de pomenire a Ducelui de Edinburgh.

Kate Middleton este pasionată de fotografie și imortalizează des momente cu copiii ei, mai ales atunci când este ziua lor de naștere.

Prințul William și ducesa Kate au trei copii

Prințul George Alexander Louis s-a născut în 2013. În 2017 Kate Middleton a adus-o pe lume pe Charlotte. Trei ani mai târziu s-a născut Louis Arthur Charles.

Kate își mai dorește copii și chiar recent a făcut dezvăluiri despre această dorință. “William își face întotdeauna griji când interacționez cu copii mai mici de un an. Ajung acasă și îi spun ‘Să mai facem unul”, a spus ducesa Kate.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Roxana Ciuhulescu a refuzat să participe la Survivor All Stars?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *