Prințul Harry și Meghan Markle, imagini din intimitate și dezvăluiri explozive. Adevărul despre relația cu Familia Regală. Au dat tot din casă

Prințul Harry: “A trebuit să fac tot ce am putut pentru a-mi proteja familia”

Un trailer exploziv pentru documentarul Netflix de 100 de milioane de dolari (88 de milioane de lire sterline) al lui Harry și Meghan a fost publicat joi, cuplul împărtășind o serie de fotografii extrem de personale și inedite, inclusiv câteva cu ducesa plângând. Într-un indiciu al unor noi atacuri la adresa Familiei Regale, Harry este auzit spunând: „nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele ușilor închise”, chiar înainte de a apărea o imagine în care Meghan Markle își ține capul în mâini în timp ce vorbește la telefon.

Prințul Harry și Meghan Markle, imagini din intimitate și dezvăluiri explozive

Într-o altă fotografie, Meghan, în vârstă de 41 de ani, este văzută stând alături de Harry, în vârstă de 38 de ani, pe o canapea, ducesa ținându-și ambele mâini la față, în timp ce el pare exasperat. Celelalte instantanee alb-negru oferă o imagine intimă a vieții lor și o includ pe Meghan legănându-și burtica, pe Harry cântând la chitară și cuplul dansând la nunta lor.

Reclama nu ar putea veni într-un moment mai prost pentru William și Kate, care se află în a doua zi a unei vizite în SUA, care a fost umbrită de o dispută între candidații de la Palatul Buckingham.

Joi, Prințul și Prințesa de Wales au lansat propriul lor videoclip Instagram nou și elegant, cu doar câteva minute înainte de lansarea trailerului Netflix.

Clipul de un minut și 12 secunde al soților Sussex se deschide cu un producător care întreabă „de ce vrei să faci acest documentar?”, înainte de a apărea câteva zeci de fotografii în care Harry și Meghan își petrec timpul împreună.

Prințul Harry și Meghan Markle, imagini din intimitate
Prințul Harry și Meghan Markle, imagini din intimitate

Prințul Harry: „Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele ușilor închise”

Harry este auzit spunând: „Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele ușilor închise”, înainte ca telespectatorii să vadă o fotografie cu o Meghan vorbind la telefon. “A trebuit să fac tot ce am putut pentru a-mi proteja familia”, adaugă ulterior Harry. Trailerul trece în cele din urmă la soția sa, care spune: „Când miza este atât de mare, nu are sens să auzim povestea noastră de la noi?”

Se zvonește că soții Sussex au fost plătiți cu 100 de milioane de dolari (88 de milioane de lire sterline) pentru serialul „fly-on-the-wall”, care a lăsat familia regală pregătită pentru mai multe acuzații dăunătoare din partea cuplului.

Netflix a transmis într-un comunicat: „În esența ei, relația lor seamănă cu multe altele: s-au întâlnit, au avut o poveste de dragoste fulminantă, s-au îndrăgostit, s-au căsătorit, au avut copii și și-au construit o viață bazată pe valori comune și pe susținerea reciprocă a muncii și ambițiilor fiecăruia. Dar ducele și ducesa de Sussex nu sunt un cuplu obișnuit. Povestea lor este una dintre cele mai mediatizate povești de dragoste din istorie și chiar și cei mai conectați fani și adepți ai poveștii lor nu au mai auzit-o niciodată spusă astfel”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
2.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *