Prințul William și Kate Middleton, alături de copiii lor, fotografie de colecție. Cum au pozat cei 5 pentru felicitarea de Crăciun

Prințul William și Kate Middleton, alături de copiii lor, fotografie de colecție. Cum au pozat cei 5 pentru felicitarea de Crăciun

Prințul William și Kate Middleton au dezvăluit o nouă fotografie din colecția personală – un portret de familie în care apar alături de cei trei copii ai lor: Prințul George, 9 ani, Prințesa Charlotte, 7 ani, și Prințul Louis, 4 ani. Imaginea care va fi folosită pentru felicitarea de Crăciun i-a încântat pe fanii regali.

Prințul William și Kate Middleton, alături de copiii lor, într-o fotografie de colecție

Imaginea îi arată pe cei cinci membri ai familiei ținându-se de mână, toți îmbrăcați casual pentru o plimbare pe o vreme însorită. Atât prințul William, cât și Kate poartă blugi, în timp ce George, Charlotte și Louis poartă pantaloni scurți și adidași.

Imaginea a fost făcută de fotograful Matt Porteous la începutul acestui an, la casa lor din Norfolk, Anglia. Familia petrece mult timp la casa de la țară, care face parte din domeniul Sandringham al familiei regale și se spune că este locul unde Kate se simte cel mai bine.

Anul trecut, prințul William și prințesa Kate au ales o fotografie inedită care îi arată pozând alături de copiii lor în timpul unei excursii private de familie în Iordania. Țara are o semnificație aparte pentru Kate. Prințesa de Wales a locuit în Iordania timp de doi ani, în copilărie, când tatăl ei lucra pentru British Airways. De asemenea, prințul William a vizitat anterior Iordania în cadrul turneului său în Orientul Mijlociu, în 2018.

Pentru fotografia din 2019, cei cinci membri ai familiei regale au pozat în pulovere confortabile pe o căpiță de fân, în fața unei grămezi mari de bușteni la casa lor de Anmer Hall, afișând fiecare un zâmbet larg.

Primele sărbători fără regina Elisabeta a II-a

Familia se pregătește pentru primele sărbători de la moartea reginei Elisabeta. Bunica lui William a trecut la cele veșnice pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani.

Conform tradiției, familia regală urmează să petreacă ziua de Crăciun la Sandringham. În timpul vieții sale, fosta suverană lua trenul de la Londra la Norfolk în decembrie pentru a petrece sărbătorile la reședința de la țară.

Pe fondul pandemiei de COVID-19, familia regală a fost separată în ultimele două sărbători de Crăciun. În 2020, fostul monarh și prințul Philip au petrecut sărbătorile la Castelul Windsor, separat de ceilalți membri ai familiei. Anul trecut, regina a fost însoțită la Castelul Windsor de Charles și Camilla, după ce planurile de a se întoarce la Sandringham au fost abandonate din cauza creșterii numărului de cazuri de coronavirus.

Anul acesta, Regele Charles va înregistra prima sa emisiune de Crăciun, pe care familia o urmărește în mod tradițional la ora locală 15.00, pe 25 decembrie. Charles va respecta tradiția și va aduna familia regală la Sandringham House, așa cum făcea și regina în anii trecuți.

În acest an, Kate va fi, de asemenea, gazda celui de-al doilea concert anual de colinde de Crăciun. Regele Charles și regina Camilla vor participa la eveniment pe 15 decembrie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *