Priscilla Presley, apariţie de senzaţie la 77 de ani. Cum arată acum fosta soție a lui Elvis Presley

Priscilla Presley a punctat o apariție plină de stil la Met Gala 2022. Cum arată vedeta la 77 de ani.
Priscilla Presley, apariţie de senzaţie la 77 de ani. Cum arată acum fosta soție a lui Elvis Presley

Priscilla Presley, apariţie de senzaţie la 77 de ani, plină de stil. Prezentă la evenimentul Met Gala 2022, care a avut loc la New York, fosta soție a lui Elvis Presley a fost un model de eleganță.

Aceasta a dovedit încă o dată că bunul gust constă în simplitate și rafinament. Priscilla și-a făcut apariția la evenimentul iconic Met Gala purtând o rochie neagră elegantă. Ținuta aleasă a făcut-o să pară chiar mai tânără decât este. Rochia neagră din satin i-a conturat în mod plăcut silueta, în timp ce benzile verticale i-au subliniat talia. Ținuta purtată din cap până în picioare a fost semnată de celebra casă de modă Prada.

Priscilla Presley, apariţie de senzaţie

Priscilla Presley, apariţie de senzaţie

Alte detalii care s-au remarcat în ținuta ei au fost mânecile lungi decorate cu benzi aurii strălucitoare. Acestea s-au potrivit perfect cu pantofii stiletto aurii ascuțiți. În privința coafurii, actrița și-a lăsat desprins părul de culoare vişiniu, iar machiajul a fost natural.

Priscilla a completat rochia cu o bentiță neagră groasă din satin și a purtat un clutch triunghiular negru Prada. Pe covorul roșu a pozat însoțită de starul din „Once Upon A Time In Hollywood”, Austin Butler. Acesta îl interpretează pe regretatul ei fost soț, Elvis Presley, în mult așteptatul film biografic al lui Baz Luhrmann, „Elvis”.

Fosta soție a lui Elvis Presley a continuat să-și arate sprijinul pentru actorul în vârstă de 30 de ani. I-a oferit și o recenzie elogioasă pentru felul în care l-a interpretat pe fostului ei soț din filmul „Elvis”.

Viața Priscillei alături de Elvis Presley

Priscilla Presley, născută Priscilla Beaulieu, este probabil cel mai cunoscută pentru căsătoria ei mediatizată cu regele rock-n-roll-ului, Elvis Presley. Cei doi s-au cunoscut când Elvis avea 24 de ani, iar Priscilla 14. Ulterior, cei doi s-au căsătorit când Priscilla a împlinit 21 de ani. Doar șase ani mai târziu, cuplul avea să divorțeze, după ce s-a născut primul lor copil, Lisa Marie Presley. În anii ’80, Priscilla și-a început cariera de actriță, interpretând-o pe Jenna Wade în serialul de televiziune „Dallas”. De asemenea, a jucat alături de Leslie Neilsen în trei filme „Naked Gun”. Nu în ultimul rând, a jucat un rol major în menținerea moștenirii lui Elvis.

Referitor la mariajul ei cu Elvis, Priscilla l-a descris pe rockstar drept „controlant” și „izolant”. „A fost dificil, mai ales să mă mut în Graceland, unde el avea deja cercul său interior.”, a spus ea la emisiunea Loose Women în 2016. „Nu-i plăcea să mănânce în restaurante, pentru că oamenii îi făceau poze. Trăiam cu adevărat într-o bulă. Mergeam la patinaj, dar el închiria parcul unde mergeam cu roller coaster.”

Pentru că perechea s-a întâlnit când Priscilla era atât de tânără, aceasta a simțit că a ratat anumite aspecte ale copilăriei ei. „Nu am avut anii de adolescență ca o fată normală, evident, așa că a trebuit să mă adaptez”, a spus ea.

sursa foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Ermurache Aurora Sarrya Georgeta

    EXACT ASA TREBUIE SA FIE ARTICOLELE TALE: SCURTE,CLARE,CORECT GRAMATICAL SI LA OBIECT! EI DA, AICI MERITI +10!
    AURora.

  • Ermurache Aurora Sarrya Georgeta

    EXACT ASA TREBUIE SA FIE ARTICOLELE TALE:CLARE,CORECT GRAMATICAL SI LA OBIECT! EI DA, AICI MERITI +10!
    AURora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *