PRO TV le-a interzis total! Ce nu au voie să facă actorii din Clanul nici măcar după ce termină filmările din acest sezon VIDEO EXCLUSIV

Siguranța este pe primul loc indiferent de natura muncii depuse

Duminică, fanii serialului „Clanul” vor vedea ultimul episod din acest sezon, un episod care cu siguranță va face trecerea spre sezonul următor, mai ales că se vehiculează că acțiunea se va întinde pe patru sezoane. Deși filmările s-au oprit pentru o perioadă, timp în care actorii din distribuție să se poată relaxa un pic, nu este vacanță deplină pentru toți. Mulți dintre ei trebuie să fie atenți în continuare la imaginea lor, mai ales că nu au voie să se reîntoarcă pe platourile de filmare cu schimbări prea vizibile de look. Regizorul Millo Simulov ne-a declarat că nici pe timpul filmărilor, nici în afara lor, actorii nu au voie să se lovească sau să-și lase semne vizibile mai ales pe față.

„Îi pun să se bată, dar de data asta îi punem la post producție pentru că suntem în etapa de post producție cu ultimele episoade din „Clanul”, sezonul 2, așa că acolo îl pun să alerge foarte mult și să se bată bine”, ne-a povestit regizorul în special despre interacțiunea dintre protagoniștii Marian Olteanu și Denis Hanganu, completând că deși este un serial de ficțiune, multe scene sunt filmate în condiții nu foarte ușoare.

„La scenele de lovituri și bătaie propriu-zisă bineînțeles că lucrăm cu oameni specialiști în asta, dar în afară de ei, cel puțin, din punctul meu de vedere, îmi doresc ca actorii să joace cât mai credibil și să lovească, să se strângă, bineînțeles în limitele siguranței, dar ca să pară cât mai real. Să știți că ei depun un efort foarte mare acolo. Ar trebui să-i vedeți în pauzele dintre duble cam cum gâfâie ca să vă dați seama cât de mare este efortul și în ce condiții se lucrează, că uneori sunt prin niște hale cu foarte mult praf, alteori sunt în niște spații unde este foarte cald sau foarte frig. Depun un efort serios”.

„Nu au voie să se desfigureze”

Așa cum este firesc, siguranța este pe primul loc indiferent de natura muncii depuse, însă, atunci când vine vorba de un film de acțiune, de cele mai multe ori se întâmplă și lucruri neprevăzute. Millo Simulov, dar și producătorii serialului, pun mare preț pe acest lucru și le cere de fiecare dată actorilor să fie extrem de atenți mai ales la scenele cu bătaie.

„În primul și în primul rând nu au voie să greșească la modul să nu-și tragă câte una în față ca să nu se desfigureze. Dincolo de aparatură contează ca fața lor să rămână intactă după scenele astea de bătaie. La aparatură noi știm cum să facem astfel încât să nu intervină în raza lor de acțiune. Cel mai importantă este față să rămână intactă după acele interacțiuni”, ne-a mai dezvăluit regizorul, completat de Marian Olteanu, personajul principal din serial.

„La filmări vine și să ține de față și se uită din toate unghiurile. Dar să vă zic eu despre Milo. La secvențele în care eu cu Denis trebuie să mă bat, că nu știu de ce, dar numai eu cu el mă bat, nu prea are probleme cu noi, el ne ia și ne zice cum să ne punem. Problema lui la un moment dat este cu decorul. Deci practic trebuie să se „certe” el mai mult cu scenografia. Vrea să mute nu știu ce scaun, patul, ca să intre el cu camera că altfel nu poate el să filmeze”, a completat și interpretul personajului David Pribeagu.

„Oamenii vin pregătiți pe set”

Profitând de prezența amândorura, atât a regizorului, cât și a unuia dintre personajele principale, nu am putut să nu întrebăm dacă pe platoul de filmare se lasă cu țipete, mai ales la unele secvențe.

„Păi dacă sunteți buni, ce treabă să mai am cu voi. Vă faceți bine treaba. Oamenii vin pregătiți pe set”, i-a pus Millo lui Marian Olteanu, care la rândul lui a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că se mai întâmplă să se audă țipete pe set, însă este firesc, căci o zi de filmare durează mai bine de 12 ore și totul este pe repede înainte.

„Mi-a zis la un moment dat, nu filmam eu, dar era o atmosferă din asta, așa ca după 12 ore de muncă, că dacă ar fi avut el de filmat ce mai țipa la ei. Ca să angreneze lumea. Dar asta se adună la toată lumea. Chiar și mie îmi vine să țip. Dar când îmi vine scot un sunet ciudat, imit un porumbel, și am răspândit acest porumbel la fiecare din echipă”.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *