Problema cu care s-a confruntat Cristina Belciu în viața amoroasă. Cele mai sincere dezvăluiri despre bărbații cu care s-a iubit: „Cam asta mi s-a întâmplat mie” VIDEO EXCLUSIV

Cristina Belciu: „Cel mai tare mă interesează ca un bărbat să se respecte”
Problema cu care s-a confruntat Cristina Belciu în viața amoroasă. Cele mai sincere dezvăluiri despre bărbații cu care s-a iubit: „Cam asta mi s-a întâmplat mie” VIDEO EXCLUSIV

Nu este un secret faptul că Cristina Belciu este o femeie frumoasă, care se bucură de numeroși admiratori și are grijă de cariera sa. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, superba actriță ne-a mărturisit cum ar trebui să fie un bărbat ca să o cucerească. De asemenea, ea ne-a spus că s-a luptat cu anumite gelozii de-a lungul timpului, însă de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru a oferit un răspuns inedit.

Cristina Belciu: “Cel mai tare mă interesează ca un bărbat să se respecte”

Cristina Belciu ne-a dezvăluit că este important ca un bărbat să se iubească și să se respecte pentru a oferi dragoste unei femei. De asemenea, ea își dorește un om deștept, stabil emotional, dar și financiar:

“Cel mai tare mă interesează ca un bărbat să se respecte. Dacă el se iubește și se respectă, fără a se duce în zona narcisistă, automat știe să ofere iubire și apreciere unei femei. Noi dacă avem frustrări, dacă avem neajunsuri la nivel emotional, suntem, cumva, blocați și nu știm să dăm mai departe. În primul rând, să aibă această stabilitate emoțională și un respect aparte față de propria persoană și apoi mi-aș dori să fie un bărbat deștept și să aibă o situație financiară bună. Nu înseamnă că sunt materialistă, ci un bărbat cu o situație financiară bună a fost preocupat să crească, să se așeze la un anumit nivel, se respectă pe sine și poate să întrețină o familie. Până la urmă, asta căutăm. Muncesc și eu, dar să muncească și el. Eu vreau un bărbat deștept, sănătos la cap și cu bani, dar am zis de ce. Plus că îi dă o anumită atitudine, o anumită încredere în sine și lucrurile altfel se contopesc.”

“Nimeni nu m-a făcut să zic: Gata, vreau să rămân însărcinată, vreau să mă căsătoresc”

Întrebată dacă este pregătită să își întemeieze o familie în acest moment, Cristina Belciu a punctat că o să aibă parte de acest lucru în momentul în care o să întâlnească persoana potrivită. Vedeta ne-a dezvăluit că, până acum, nimeni nu a făcut-o să își dorească să se căsătorească sau să fie mămică:

“O să fiu pregătită să-mi întemeiez o familie când o să întâlnesc persoana care o să mă facă să vreau acest lucru. Până atunci, nu sunt pregătită. Nimeni nu m-a făcut să zic: “Gata, vreau să rămân însărcinată, vreau să mă căsătoresc, vreau să mă așez!”. Nu. Cred că omul potrivit îți dă un impuls ca să faci lucrurile acestea.”

“Am avut parte de gelozii nefondate”

Mai mult, frumoasa actriță ne-a mărturisit că s-a luptat cu gelozia, de-a lungul timpului. Fosta iubită a lui Cristian Boureanu ne-a explicat că a avut parte de astfel de momente când nu era necesar:

“De ce nu este cineva gelos pe faptul că o femeie este foarte deșteaptă? Trebuie să fii gelos pe faptul că este foarte frumoasă? Asta se duce, inteligența îți rămâne. Este absurd, dar pot să înțeleg că trăim oricum într-o epocă superficială, așa că hai să ținem cont și de asta. Am avut parte de gelozii nefondate și uneori nu am avut parte de gelozii când trebuia. Cam asta mi s-a întâmplat mie. Așa a fost, nu mint, eu vă zic sincer. La mine ori a fost o gelozie nefondată, ori nu a fost gelos când trebuia. Când trebuia, nu era gelos și nu înțelegeam ce se întâmplă.”

Cum reacționează la gelozie

În momentele în care s-a confruntat cu gelozia, Cristina Belciu a recurs la un răspuns foarte bun. Actrița preferă să nu dea explicații multe, susținând că acestea sunt mereu urmate de scuze sau nu sunt ascultate așa cum trebuie:

“Nu împachetez, în primul rând. De obicei, ascult până la capăt. De obicei, când ținem un discurs, avem tendința de a face o pauză și apoi de a adăuga ceva. Aștept să zică tot ce are de zis, eu tac un anumit număr de minute, iar apoi zic un lucru foarte simplu, care să îi intre în cap. Explicațiile multe, de obicei, sunt o urmare a unor scuze sau intră pe o ureche și îți ies pe alta. Zic o frază foarte simplă: “Te iubesc, apreciez că îmi spui lucrurile acestea, dar eu sunt cu tine, nu cu altă persoană!”. Cred că asta rezolvă orice.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *