Probleme mari pentru iubita lui Vladimir Putin. Unde se ascunde Alina Kabaeva după ce liderul rus a atacat Ucraina

Probleme mari pentru iubita lui Vladimir Putin - aceasta se pare că s-ar ascunde în Elveția, unde zeci de mii de oameni au semnat o petiție pentru a fi expulzată.
Probleme mari pentru iubita lui Vladimir Putin. Unde se ascunde Alina Kabaeva după ce liderul rus a atacat Ucraina

Viața persoanlă a lui Vladimir Putin a fost mereu învăluită în mister.  Asta însă nu i-a împiedicat pe jurnaliști să descopere unele detalii. Astfel, ei au dezvăluit relația lui cu fosta sportivă, medaliată olimpică la gimnastică ritmică, Alina Kabaeva.

Alina Kabaeva este femeia despre care se vehiculează că ar avea patru copii, ai căror tată este chiar liderul rus. Nici această relație nu a fost, însă, niciodată recunoscută oficial.

Probleme mari pentru iubita lui Vladimir Putin

Presa internațională speculează că Putin și-ar fi trimis iubita la adăpost. Kabaeva și copiii s-ar ascunde în Elveția, într-o cabană privată și bine păzită. Din păcate, nivelul scăzut de popularitate al lui Putin din acest moment pare s-o ajungă din urmă, oriunde s-ar ascunde.

Nexta, cel mai mare canal de Telegram din Belarus care furnizează ştiri, a transmis într-o postare pe Twitter o petiție semnată de 30.403 oamenii solicită autorităților elvețiene expulzarea rusoaicei din Elveția.

De asemenea, într-o altă postare, solicită ca acesteia să-i fie retrase toate medaliile şi titlurile olimpice obţinute de-a lungul carierei, notează Adevărul.

Kabaeva a obținut de-a lungul carierei sale 2 medalii olimpice. De asemenea, 14 medalii la campionatele mondiale și 21 la cele europene.

Femeile din viața lui Putin

Despre femeile din viața lui Vladimir Putin a vorbit presa internațională și cea din Rusia destul de mult. Una dintre relațiile cunoscute, dar niciodată recunoscute de el, a fost cu o femeie de condiție modestă, din orașul lui natal, Sankt Petersburg. Svetlana Krivonogikh s-a îmbogățit pe urma relației cu el, care ar fi durat cam 10 ani. În urma acestei relații a rezultat o fiică ce-i seamănă leit liderului rus. Nici ea nu a recunoscut vreodată gradul de rudenie cu Putin, însă a acceptat asemănarea cu el. Mai mult, ea a continuat să alienteze speculațiile pe această temă, postând fotografii pe contul ei de Instagram. În prezent, în urma războiului din Ucraina, tânăra a primit critici și amenințări pe rețelele de socializare.

 

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.1 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *