Produsele utile în casă care sunt disponibile la preț redus în Lidl România. Oferta e de nerefuzat

Produsele utile în casă care sunt disponibile la preț redus în Lidl România. Oferta e de nerefuzat

Veste excelentă pentru iubitorii de bricolaj din România. În curând, Lidl va include în oferta sa unele dintre cele mai populare instrumente pentru astfel de activități. Raportul calitate-preț este cu adevărat imbatabil. Așadar, scapă de ustensilele vechi și fă-ți loc în cămară pentru unelte noi. Iată de când intră în ofertă produsele și la ce preț.

Produsele utile în casă care sunt disponibile la preț redus în Lidl România

Dacă îți place să faci singur lucrurile, ai nevoie de unelte, echipamente și accesorii fiabile pentru activitățile tale gospodărești.

Una dintre firmele populare de astfel de echipamente este Parkside. Uneletele producătorului german vor intra în curând în oferta Lidl. Sunt ideale pentru o mulțime de proiecte, iar raportul calitate-preț este ceea ce le recomandă în mod special.

Citește și: Ce înseamnă, de fapt, cercurile colorate de pe ambalajul alimentelor din Lidl sau Kaufland. Sigur nu ai fi bănuit

Unul dintre produsele din această gamă este mașina de găurit și înșurubat cu acumulator. Vine echipată cu un reductor cu 2 trepte de viteză, turație reglabilă fără trepte intermediare și o funcție Quickstop.

Cu un cuplu maxim de 35Nm și 20 + 1 trepte de cuplu, inclusiv o treaptă de găurire, mașină este un instrument considerat de mulți drept indispensabil. Încărcătorul său de 2,4 A are dezactivare automată a încărcării, asigurând astfel o durabilitatea a bateriei.

Prețul acestui produs este de 299 de lei în magzinele Lidl.

Produse petru bricolaj la prețuri imbatabile

De asemenea, în ofertă este inclus și șlefuitorul pentru pereți și podele, care vine cu o funcție de aspirare integrată. Dispune de două accesorii care se îmbină ușor, inclusiv un disc tip oală din metal dur și un disc pentru șlefuit.

Citește și: Ce conține laptele Pilos de la Lidl, de fapt. Detaliul de care trebuie să ții cont când citești eticheta

Șlefuitorul este destinat lucrărilor de finisare. Printre caracteristicile sale se numără o turație de la 410 la 1900 rpm la mersul în gol, un disc pentru șlefuit cu diametrul de 180 mm și o capacitate a sacului colector de 25 L, ceea ce faciltează curățenia în timpul lucrului.

Prețul acestei ustensile pe rafturile Lidl este de 299 de lei.

Și fierăstrăul circular staționar face parte din această gamă cuprinsă în oferta Lidl. Pentru o precizie foarte bună a tăierilor, vine echipat cu un ghidaj laser, are un cap de tăiere înclinabil și dispozitiv de strângere.

Se caracterizează printr-o turație la mersul în gol de 4.900 rpm și poate tăia materiale de până la 120mm în lungime.

Prețul acestui dispozitiv este de 379 de lei.

Aceste unelte, dar și alte produse asemănătoare vor intra în oferta retailerului german Lidl începând cu data de 24 februarie 2024.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *