Produsul de machiaj pe care regina Elisabeta a II-a îl adoră. Îl găsești peste tot

Iată care brandurile favorite de cosmetice ale Reginei Elisabeta.
Produsul de machiaj pe care regina Elisabeta a II-a îl adoră. Îl găsești peste tot

Produsul de machiaj pe care regina Elisabeta a II-a îl adoră. De la ținutele ei monocrome atrăgătoare până la pantofii pe care îi poartă de mai bine de 50 de ani, Regina a dezvoltat o estetică puternică a stilului ei. De-a lungul celor 70 de ani de când este pe tron, a devenit o figură iconică.

Ce obișnuiește Regina să folosească

Desigur, același lucru este valabil și pentru preferințele ei în materie de frumusețe. Deși Regina nu face o reclamă vizibilă rujului preferat, există modalități prin care i s-au putut observa favoritele în materie de branduri cosmetice.

Pe lângă unele relatări regale concrete, preferințele comerciale ale Reginei au putut fi deduse din mandatele sale regale. Câteva companii selectate care dețin mandate regale aprovizionează Casa Windsor de ani de zile. Totodată și-au câștigat privilegiul de a se lăuda cu clientela lor regală.

Produsul de machiaj pe care regina Elisabeta a II-a îl adoră

Majestatea Sa Regina reprezintă imaginea echilibrului și a grației de-a lungul a 70 de ani de serviciu public. Are o afinitate pentru ținutele monocromatice din cap până în picioare. În plus, a rămas loială pantofilor clasici negri care poartă semnătura  brandului Anello & Davide. Regina a oferit de multe ori momente apariții memorabile, grație ținutelor atent alese, dar ceea ce nu poate fi trecut de asemenea cu vederea, este aspectul impecabil al tenului. Indiferent de apariție, machiajul Reginei este intact și fătă cusur. Trebuie să știm secretele ei de frumusețe.

Desigur, Regina nu va apărea niciodată în public, pentru a declara ce blush sau crema hidratantă îi place. Cu toate acestea, secretele ei de frumusețe pot fi deduse datorită mandatelor sale regale. Se cunoaște astfel că anumite branduri de frumusețe precum Molton Brown, Clarins, Elizabeth Arden și Floris London au avut privilegiul de a furniza produse familiei regale. S-a raportat, de asemenea, ca se numără printre preferatele Reginei.

Regina Elisabeta preferă cosmetice accesibile

Potrivit unui raport al publicației Insider, Regina iubește oja Essie în nuanța Ballet Slippers, care costă doar 7,99 de lire sterline. Site-ul Essie afirmă cu mândrie că frizerul Reginei Elisabeta a scris în 1989 o scrisoare  fondatorului Essie Weingarten, solicitând o sticluță cu nuanța emblematică. Acum este singura culoare de unghii pe care o poartă și putem vedea de ce. Nuanța roz pal se potrivește cu ținutele viu colorate pe care care Regina le adoră.

În afară de unghiile neutre, regina are și o înclinație pentru culorile îndrăznețe ale buzelor. Alege de obicei rujuri roz aprins sau roșu clasic. După cum a raportat publicația Woman & Home, Regina a ales brandul Clarins pentru a-i crea un ruj roșu, la comandă. Acest ruj urma să fie purtat la încoronarea ei din 1953, așa că acesta este cel mai probabil marca ei preferată pentru rujuri.

Citește și Regina Elisabeta a II-a și-a scos bastoanele la vânzare. Ce preț au acestea.

sursa foto: facebook.com/TheRoyalfamily

8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.