Produsul ieftin care îți curăță imediat tocurile geamurilor. Rezultatul e uimitor, te scapă de praf și pete

Ai nevoie de un ingredient din bucătărie
Produsul ieftin care îți curăță imediat tocurile geamurilor. Rezultatul e uimitor, te scapă de praf și pete

Când vrei să faci curățenie generală cauți cele mai bune produse pentru a te asigura că la final totul strălucește. Pentru curățarea tocurilor geamurilor venim în ajutorul tău cu o soluție foarte simplă, ieftină și eficientă. Ai nevoie de un produs care costă foarte puțini lei și care va lăsa totul lună.

Cu ce să cureți tocurile geamurilor pentru a rămâne impecabile

Tocurile geamurilor, mai ales dacă sunt albe, sunt mai dificil de curățat. Gospodinele au descoperit însă o soluție foarte simplă și eficientă. Este vorba despre un ingredient din bucătărie, folosit în mai multe trucuri de curățenie. Oțetul va fi aliatul tău în curățarea tocurilor de la geam!

Tot ce ai de făcut este să cureți tocurile de la fereastră cu o cârpă din microfibre îmbibată în oțet. Acest ingredient va îndepărta orice urmă de mizerie, iar tocurile vor arăta ca noi, în doar câteva minute. În locurile în care este greu de ajuns cu cârpa, poți folosi câteva bețișoare de urechi.

Desigur, oțetul poate fi folosit și la curățarea geamurilor, nu doar a tocurilor acestora. Imediat ce ai îndepărtat mizeria în exces, e timpul să te ocupi de curățarea propriu-zisă a geamurilor. Dina cest motiv, gospodinele te sfătuiesc să folosești tot oțet. Acest produs din bucătărie ajută la spălarea eficientă a ferestrelor.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci o jumătate de cană de oțet cu o jumătate de litru de apă, scrie playtech.ro.

Vezi și – Trucul genial pentru cele mai curate geamuri. Ce să pui în apa cu care le ștergi ca să nu rămână pete

Cum să cureți oglinzile cu oțet și apă caldă. Pașii pe care să-i urmezi

Și oglinzile pot fi curățate cu oțet. Aceeași soluție de mai sus trebuie pusă într-un recipient cu pulverizator, apoi pulverizează pe geamuri și lasă să acționeze câteva minute. Oțetul va dizolva urmele persistente de murdărie. După ce ai curățat petele de grăsime, praf și mizerie, ia o cârpă din microfibră și șterge oglinda, până ce vei îndepărta toate urmele de umezeală.

O altă soluție este să amestecă bicarbonat de sodiu cu oțet și apă caldă. La fel, amestecul obținut trebuie pus într-un recipient cu pulverizator, apoi curăță geamurile sau oglinzile cu ajutorul lui.

Așadar, acum că știi aceste trucuri, te-ai convins că nu sunt necesare produse scumpe pentru o curățenie impecabilă!

Vezi și – Soluția ieftină care îți lasă geamurile curate lună. Vor arăta impecabil, fără pete și urme. De ce ingrediente banale ai nevoie

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7.3 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *