Produsul interzis în toate avioanele Wizzair. Compania a transmis un e-mail clar pentru toți clienții

Mesajul îi vizează în mod direct pe românii care merg în Anglia
Produsul interzis în toate avioanele Wizzair. Compania a transmis un e-mail clar pentru toți clienții

Reprezentanții companiei Wizzair au transmis un mesaj total neașteptat pentru toți clienții. Este vorba despre un email prin care i-a informat că transportul aerian al unor alimente este strict interzis. Despre ce e vorba?

Mesajul viral al celor de la Wizzair. Îi vizează în mod direct pe românii care merg în Anglia

Cei de la Wizzair au decis să nu mai permită nimănui să transporte anumite alimente, situația fiind foarte des întâlnită pe ruta România – Anglia. Este vorba despre produsele din carne de porc: cârnați, carne sau chiar șorici. Având în vedere că a trecut perioada sărbătorilor, foarte multe companii de transport au primit plângeri din partea clienților că s-ar trezit cu bagajele distruse din cauză cărnii care s-a dezghețat. De asemenea, nici mirosul nu a fost prea plăcut, fapt ce le-a afectat imaginea companiilor de transport.

Astfel, clienții Wizzair au primit un email în care au fost anunțați că transportul cârnii, a produselor din carne sau a șoriciului este strict interzis în aeronavele companiei.

”Vă rugăm să rețineți că transportul aerian al produselor de origine animală, cum ar fi carnea sau pielea acestora, către Regatul Unit este strict interzis. Vă mulțumim pentru cooperare și vă așteptăm la bord!”, au transmis reprezentanții Wizz Air.

Cazul care a șocat o mulțime de oameni

Anul trecut, în luna noiembrie, o situație de acest fel a șocat o mulțime de oameni. A fost vorba de un zbor Cluj – Liverpool, iar oamenii s-ar trezit cu bagajele returnate la Cluj deoarece au fost găsite urme de sânge. Oamenii nu și-au primit bagajele la Liverpool decât după câteva zile.

”Cursa Wizz Air Cluj – Liverpool de ieri, 13.11.2022, a ajuns la destinație, dar toate bagajele călătorilor au fost returnate cu avionul la destinația Cluj, pe motiv ca, la deschiderea calei avionului pentru descărcare, s-a găsit sânge în cala și pe bagaje. Pasagerilor li s-a comunicat, după 2 ore de așteptare în Aeroport sa își ridice bagajele, că nu s-a putut stabili dacă este sânge uman sau animal, iar decizia aeroportului din Liverpool a fost sa fie trimise toate, înapoi, la destinație. Ni s-a comunicat faptul ca bagajele vor putea fi retrimise la Liverpool in zilele următoare, cu o alta cursa”, a declarat un pasager.

Ulterior, reprezentanții companiei de zbor au transmis că sângele era de origine animală. Totul s-a produs din cauza unui bagaj care conținea diferite produse alimentare. Cel mai probabil a fost vorba de carne crudă care s-a dezghețat în timpul zborului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.5 33 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *