Profeția lui Carmen Harra pentru omenire. Ce ne așteaptă în 2024: “Este un an karmic”

Profeția lui Carmen Harra pentru omenire. Ce ne așteaptă în 2024: “Este un an karmic”

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a făcut profeții despre următorii 10 ani. Ce se va întâmpla până în anul 2033? Din păcate, vedeta nu are vești bune deloc și vorbește despre Al Treilea Război Mondial.

Carmen Harra, previziuni despre următorii 10 ani

De când a izbucnit conflictul dintre Israel și Fâșia Gaza, temerile despre un Al Treilea Război Mondial au crescu în rândul analiștilor politici. Iată ce spune Carmen Harra despre anul 2024.

„În lume sunt conflicte puternice care, din nefericire, ar putea să ducă în 2024 la un război mondial de proporții. Pericolul este extrem de mare, însă să sperăm că ne protejează divinitatea și că nu se va ajunge acolo. Putem doar să ne rugăm! Un pericol atât de mare nu a avut umanitatea de multă vreme. 2024 este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului și de obicei conceptul ăsta karmic se referă la a se repetă anumite experiențe de-a lungul timpului și războiul s-a creat undeva în Orientul Mijlociu, cu foarte multă vreme în urmă. De acolo a pornit nucleul bătăliilor și de acolo s-a extins în Europa, iar și pericolul de a se extinde în lumea întreagă este acum mai mare ca oricând în anul viitor”, a explicat Carmen Harra pentru Ciao.

Profeție despre conflictul din Israel

Totuși, celebra clarvăzătoare spune despre conflictul din Israel că „se va aplana la un moment dat, în viitorul apropiat, prin intervenția americanilor, dar la spate sunt și alte puteri care susțin acest război, care nu apar în față, și luptă. Chiar dacă se aplanează acolo, poate să reînceapă sub incidența anului karmic”.

În continuare, Harra a avertizat că „omenirea mai are încă 10 ani de luptă, de luptă cu sine, de luptă cu trecutul, de luptă de a schimbă gândirea și a vindecă acțiunile greșite de-a lungul timpului”

„Pentru a intra într-o perioadă luminoasă și stabilă, trecem întâi prin purgatoriul ăsta și prin partea de haos. Deci, eu susțin că pericolul unui al treilea război mondial este foarte foarte mare în viitorul apropiat. Să sperăm că nu se va întâmpla! Nu este o incidență de 100%, dar, din nefericire, lumea stă pe un butoi de pulbere iar următorii ani sunt periculoși, nu numai 2024!”, a conchis Carmen Harra.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Nemeș a rupt tăcerea după Survivor All Stars
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *