Psihologul Radu Leca, despre ce o să se întâmple cu George Buhnici după declarațiile făcute: “Opinia publică îl va uita în totalitate” EXCLUSIV

Psihologul Radu Leca a explicat ce consecințe ca avea de suportat George Buhnici după declarațiile controversate.
Psihologul Radu Leca, despre ce o să se întâmple cu George Buhnici după declarațiile făcute: “Opinia publică îl va uita în totalitate” EXCLUSIV

George Buhnici a oferit un interviu controversat în timp ce se afla la mare, iar internauții, specialiștii și persoanele publice au reacționat imediat. Cunoscutul om de televiziune a spus despre soția lui, Lorena, că arată ca “o minoră”. De asemenea, acesta le-a criticat și pe femeile care merg la mare și au vergeturi și celulită. Psihologul Radu Leca ne-a oferit, în exclusivitate pentru Ego.ro, o reacție în acest sens.

“Toată lumea s-a întors împotriva lui Buhnici”

George Buhnici, aflat la mare, a discutat despre femeile care au vergeturi și celulită și aleg să meargă la mare. Ulterior, el a fost criticat dur pentru declarațiile făcute. Mai mult, el a spus că soția lui, Lorena, în vârstă de 41 de ani, arartă ca “o minoră”:

“Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.  Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. (…) Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici la Antena Stars.

Cum a comentat psihologul Radu Leca situația creată

Întrebat ce poziție ar trebui să aibă femeile în condițiile în care se fac aceste declarații în spațiul public de către un fost jurnalist, actual vlogger, psihologul Radu Leca a vorbit despre primele declarații făcute de George Buhnici:

“Toată lumea s-a întors împotriva lui Buhnici, pe bună dreptate, din cauza tipului de atitudine pe care l-a avut în două rânduri diferite. Prima oară, domnul Buhnici se afla la un festival și fiind surescitat din cauza soției, oamenii au mers pe ideea că a fost absolut nefericită declarația sa, care făcea referire la 3 cuvinte speciale, greu de tolerat pentru familiști, respectiv ț*** și b*** și cuvântul minoră.”, ne-a spus psihologul Radu Leca, în exclusivitate.

“În anii ce vor urma, opinia publică îl va uita în totalitate”

Când vine vorba despre a doua declarație făcută, cu privire la cum arată femeile care merg la mare, psihologul Radu Leca a punctat că prima reacție a societății ar putea fi prin a-i întoarce spatele omului de TV. De asemenea, psihologul a făcut referire și la faptul că BCR a renunțat la colaborarea cu George Buhnici:

“Dar a doua declarație cu care a ieșit la rampă domnul Buhnici l-a incriminat în totalitate, dovedind faptul că declarațiile care au fost realizate în timpul festivalului, au fost, din păcate, și gândite. Prima reacție pe care trebuie să o aibă societatea este să îi întoarcă spatele domnului Buhnici, iar acesta să își găsească viitorul într-o altă țară, nu la noi. Faptul că este persoană publică și că astăzi BCR-ul a renunțat la serviciile sale îl va propulsa într-un întuneric absolut pe acest domn, iar în anii ce vor urma, opinia publică îl va uita în totalitate.”

7.9 21 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.