Puterea gemenilor! Oana și Laura Boghiu de la ”Visuri la Cheie” se țineau de glume, în liceu: ”Am încercat să păcălim niște prieteni” EXCLUSIV

Oana a luat locul Laurei, în noul sezon al emisiunii de la PRO TV
Puterea gemenilor! Oana și Laura Boghiu de la ”Visuri la Cheie” se țineau de glume, în liceu: ”Am încercat să păcălim niște prieteni” EXCLUSIV

Sezonul 9 al emisiunii „Visuri la cheie” (PRO TV) vine cu transformări, mai precis cu trei noi arhitecți, printre care și sora geamăna a Laurei Boghiu. Oana Boghiu a povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, care este relația cu sora geamănă și mai ales care a fost motivul pentru care au ales să urmeze chiar și aceeași facultate.

Oana Boghiu: ”Am avut emoții și încă am”

Sezonul acesta, emisiunea „Visuri la cheie” vine cu o componentă nouă a echipei. Printre cei trei arhitecți care s-au alăturat celui mai iubit proiect de renovări se numără și Oana Boghiu, sora Laurei Boghiu, care a fost colegă cu Dragoș Bucur timp de 3 sezoane. Chiar dacă telespectatorii fideli ai emisiunii au mai văzut-o pe Oana, în diferite ediții, în timp ce o ajuta pe sora ei, puțini se așteptau ca gemenele să fie atât de apropiate încât să urmeze chiar și aceeași carieră.

„Am început filmările din luna martie. Am terminat deja vreo 4 cazuri. Deocamdată nu am luat-o pe fiica mea cu mine, dar când o să filmăm în București o să o iau. Mai ales dacă avem cazuri cu copii. Am avut emoții și încă am. Cred că la fiecare caz o să am emoții căci întâlnești niște povești dureroase. Când văd copii mici și cu lacrimi în ochi îmi vine să-i iau la mine acasă. Ei nu prea realizează ce se întâmplă, decât când văd schimbarea, dar e foarte emoționant totul. Ne bucurăm să facem un lucru bun pentru ei”, a povestit Oana Boghiu pentru EGO.ro.

Fiica Oanei Boghiu și-a ales deja drumul în viață: „Când mă fac mare vreau să mă fac prințesă”

Pe arhitectă am întâlnit-o la inaugurarea cafenelei lui Omid Ghannadi, un alt arhitect care a făcut parte din echipa „Visuri la cheie”, alături de fiica ei. Micuța nu vrea să calce pe urmele mamei, ci și-a ales deja drumul în viață. „Când mă fac mare vreau să mă fac prințesă”, ne-a declarat sigură pe sine fiica Oanei Boagiu.

Deloc străină de planurile fiicei sale, arhitecta ne-a mărturisit că de ceva vreme are de furcă cu ea, căci a trecut de etapa rochiilor de prințesă la cea în care vrea să iasă machiată din casă.

„Nu i-a plăcut Elsa, mai mult Anna decât Elsa. Nu a fost fan Elsa. Am scăpat de perioada cu rochiile, dar am ajuns la rujuri. Câteodată iese din dormitor dată cu un ruj roșu pe buze și mă întreabă dacă poate să iasă așa din casă. Nu o las pentru că este un pic cam prea devreme. Vrea să se dea cu ruj, să-și facă unghiile cu ojă, dacă pot să-i fac o dungă la ochi. Nu i-am luat trusă specială pentru copii pentru că nu știu cât de bune sunt pentru piele, îmi e teamă”, a mai povestit amuzată tânăra.

Oana Boghiu, alături de fiica ei, Ava
Oana Boghiu, alături de fiica ei, Ava

”În momentul în care am aflat că o să am o fetiță mi-am zis că niciodată nu o să o las cu părul scurt”

Uneori o amuză, însă alteori o enervează năzbâtiile pe care le face micuța Ava.

„Am avut un incident cu slime. Se lipise peste tot. Ne-am chinuit foarte mult să-l dăm jos. Noroc că nu și-a pus și în păr. Acadele i se lipesc în păr. Eu mi-am dorit mereu ca Ava să aibă părul lung, ea mai vrea să o tund. Chiar mă întreba zilele trecute când mergem să se tundă, dar i-am zis că nu, că îi las părul lung. Îți zic și de ce. Eu când eram mică am avut părul scurt și mi-am dorit părul lung, așa că în momentul în care am aflat că o să am o fetiță mi-am zis că niciodată nu o să o las cu părul scurt. La 2 ani am ras-o în cap la propriu. Îi stătea super bine, era comod și pentru mine și pentru ea, că o spălam pe cap și aia era. Dar mi-am dorit mult să aibă părul lung. Abia așteptam să îi fac și eu un moț”.

„Nu cred că există surori sau frați care să nu se certe”

Însă de departe, ceea ce o amuză cel mai tare la fiica ei este relația strânsă pe care o are cu verișoara ei, fiica Laurei Boghiu. Cele două nu doar că se comportă ca două surori, dar sunt copiile fidele ale mamelor.

„Eu și Laura ne-am certat. Nu cred că există surori sau frați care să nu se certe. Mi se pare dubios dacă nu s-ar certa. Văd și la fiica mea că ea se ceartă și cu verișoara ei. E diferență de un an și jumătate între ele, dar sunt ca surorile”, a mai povestit Oana pentru EGO.ro.

„Nouă ni se pare normal să ai o soră geamănă, adică ni se părea anormal să nu ai”

Cu toate acestea, acum, adult fiind, susține că niciodată nu i s-a părut ciudat că are o soră identică.

„Nouă ni se pare normal să ai o soră geamănă, adică ni se părea anormal să nu ai. Este un avantaj. Ai o prietenă tot timpul lângă tine. Noi avem și o soră mai mare, apropiată de vârstă și fiind trei mai formam echipe, grupulețe, dar întotdeauna am fost unite”, ne-a mai declarat ahitecta.

Atât în copilărie, cât și în adolescență, cele două surori nu s-au folosit de faptul că sunt identice pentru a-și testa iubiții sau pentru a lua locul una celeilalte, căci relația lor era atât de strânsă încât rare erau momentele când erau despărțite.

Laura Boghiu
Laura Boghiu

”Amândouă am avut părul scurt”

Atât de mare a fost conexiunea între ele încât și-au dorit să fie chiar și la aceeași facultate și să aibă același drum profesional.

„Acum mari nu ne-am folosit, dar la liceu am încercat să păcălim niște prieteni, dar nu ne-a ieșit. Nu ne purtam diferit. Amândouă am avut părul scurt. Când eram mici, de vârsta fiicei mele, aveam haine ușor diferite: manșeta de la pantalon sau un model mic pe tricou. Ne-am dat seama că nu e chiar dorința părinților, ci a copiilor. Pentru că văd la fiica și la nepoata mea că dacă una are ceva, vrea și cealaltă. Vor lucruri identice. La facultate am fost în primul an în aceeași grupă, apoi ne-am despărțit. Am urmat aceeași facultate, dar am fost în grupe diferite”, a mai declarat Oana Boghiu pentru EGO.ro.

 

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
El este câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 13. Surpriză uriașă la Antena 1! 😲
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *